Hogenhouck m&a | Werken bij

Boeit de dynamiek van het ondernemerschap je? Op het gebied van mergers and acquisitions en capital advisory vind je bij Hogenhouck uitdagende functies en stages. Ook hebben we plaats voor een ondernemende stagiair marketing en business development.

Wij bieden je een plek in een enthousiast team, waarin hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor plezier. Ons kantoor aan de Lange Voorhout in Den Haag is comfortabel en modern ingericht en voor de gezamenlijke lunch én goede koffie wordt dagelijks gezorgd. Uiteraard krijg je een marktconforme stagevergoeding. En als we elkaar goed aanvullen kan het zomaar zijn dat we je na je afstuderen en stageafronding vragen bij ons in dienst te komen.

HBO-stage Marketing & Business development

Help jij mee om ons merk op een verrassende manier uit te bouwen?

We hebben volop plannen voor (online) marketing en zijn dan ook op zoek naar een energieke stagiair marketing en business development, 3e jaar HBO.

Jij kunt ons helpen bij onze online marketing, het doorgronden van marktsegmenten, onze klantverhalen uitdragen, het maken en plaatsen van social media content en het organiseren van evenementen voor ondernemers. Alle aspecten van marketing & business development komen dus aan de orde en je hoeft je zeker niet te vervelen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita van den Hoek, Marketing Director. Bel 070 346 4630 of stuur een mail aan avandenhoek@hogenhouck.nl. 

Praktijkstage Mergers & Acquisitions

Een ondernemende M&A-adviseur als Hogenhouck bestaat bij de gratie van: Mensen. De juiste mensen, die zich thuis voelen in een wereld waarin ondernemers – onze opdrachtgevers – centraal staan. Met volop afwisseling en eigenheid. We zijn dan ook altijd op zoek naar talent dat niet in standaard mensen en standaard oplossingen denkt.

Ben je in de eindfase van je bachelor of master bedrijfseconomie, econometrie of bedrijfskunde? Dan ben je vier maanden of meer welkom in ons team. Je doet onderzoek naar marktsegmenten en marktspelers, werkt mee aan pitches en informatie memoranda, helpt longlists van potentiële kopers opstellen, maakt analyses en bouwt financiële modellen. Zo krijg je écht inzicht en draai je mee in het hele proces van fusies en overnames. En nog belangrijker: ervaar je ondernemerschap van dichtbij, zowel door te werken voor onze opdrachtgevers als bij ons als bureau.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rik Stikkelbroeck, Partner. Bel 070 346 4630 of stuur een mail aan rstikkelbroeck@hogenhouck.nl

Hogenhouck m&a | Nieuws