×
×
 
 

Hill+Knowlton Strategies | Werken bij

Want een strategie is slechts zo goed als haar uitvoering

De adviseurs van Hill+Knowlton Strategies zijn er voor onze opdrachtgevers als het er echt om gaat: wij begrijpen wat hen drijft. Gecombineerd met diepgaande kennis van het speelveld waarin onze opdrachtgevers opereren, zijn adviseurs bij Hill+Knowlton dan ook ‘trusted advisors’.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers in uiteenlopende communicatiedisciplines bij de meest uitdagende opdrachten en communicatievraagstukken. Als het er écht om gaat: dan zijn wij op ons sterkst. Of dat nu gaat om versteviging of bescherming van de bedrijfsreputatie, veranderende wetgeving, fusies en overnames of crises. Wij beïnvloeden de stakeholders die voor onze opdrachtgevers relevant zijn met de juiste boodschap, op het juiste moment, via het juiste kanaal.

Het Young Professional programma

Het Young Professional programma bij Hill+Knowlton Strategies is in de eerste plaats ’training on the job’. Als Young Professional werk je in teams samen met diverse adviseurs. Je gaat aan de slag met de meest uiteenlopende opdrachten binnen verschillende disciplines van het communicatievak (Corporate Advisory, Audience Engagement, Financial Communications en Public Affairs).

Wij zoeken een nieuwe collega’s

Wil jij als communicatieadviseur werken aan de meest spraakmakende financiële transacties, ontwikkelingen in de politieke besluitvorming, ingrijpende crisiscommunicatieprojecten en zware verandertrajecten? Heb je al een paar jaar relevante werkervaring? En wil je dat in een hecht team van ware professionals doen?
Kom ons team versterken!

Bekijk hier onze recente vacature: Consultant Corporate Sustainability CSRD/ESG (Mid-senior level)

Hill+Knowlton Strategies | Nieuws