Hill+Knowlton Strategies

Wat we doen en waarom

De adviseurs van Hill+Knowlton Strategies kennen de boardroom van binnenuit. Wij zijn er voor onze opdrachtgevers als het er echt om gaat: wij begrijpen wat hen drijft. Gecombineerd met diepgaande kennis van het speelveld waarin onze opdrachtgevers opereren, zijn adviseurs bij Hill+Knowlton dan ook ‘trusted advisors’. Het alsmaar toenemende belang van communicatie, in de boardroom én daarbuiten, onderstreept die rol. Vanuit een onafhankelijke, kritische houding en opererend in een groot internationaal netwerk voorzien wij onze klanten van het beste advies om acceptatie bij stakeholders te creëren. Dat zit in onze genen.

Onze expertises
Hill+Knowlton is een full-service communicatieadviesbureau, gevestigd in Amsterdam en in Den Haag. Het bouwen en beschermen van reputatie, het creëren van acceptatie en draagvlak onder stakeholders en het brengen van de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep: dat is waar opdrachtgevers ons voor inschakelen. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers in uiteenlopende communicatiedisciplines bij de meest uitdagende opdrachten en communicatievraagstukken.
Als het er écht om gaat: dan zijn wij op ons sterkst.

Ons team
De adviseurs van Hill+Knowlton zijn vakmensen met jarenlange en unieke ervaring. Opdrachtgevers waarderen onze toegewijde, onafhankelijke en kritische benadering. Oplossingsgericht, integer en vanuit een heldere visie werken wij aan creatieve en effectieve oplossingen. Wij zijn trots op ons team en willen dat ook uitstralen. Samen gaan wij voor het allerbeste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Internationaal Netwerk en WPP

Hill+Knowlton is al meer dan 45 jaar gevestigd in Nederland en maakt deel uit van een groot internationaal netwerk. Wij bedienen hen in samenwerking met onze andere internationale kantoren. Daarnaast maakt Hill+Knowlton onderdeel uit van WPP – het grootste marketing- en communicatiebedrijf ter wereld. Samen met de andere bureaus binnen WPP is Hill+Knowlton sinds 2019 onder één dak gevestigd in Amsteldok, Amsterdam.

Waar mogelijk versterken de verschillende bureaus elkaar met hun eigen expertises om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken.

Hill+Knowlton Strategies | Nieuws