Hill+Knowlton Strategies

Over Hill+Knowlton Strategies

Hill+Knowlton Strategies staat voor strategie en communicatie, met adviseurs die door opdrachtgevers worden ingeschakeld als het er echt om gaat.

Wij helpen bedrijven en organisaties in de meest uiteenlopende en vaak uitdagende omstandigheden, waarbij wij ze adviseren in hun transities en transformaties. Met het creëren van stakeholderacceptatie als doel. ​Nooit om de status quo te beschermen, niet om op elke hype in te gaan, maar om ze met een gegronde strategie toekomstbestendig te maken.​

Onze adviseurs zijn met hun brede ervaring, vakmanschap en integriteit erkende boardroompartners. Onafhankelijk en kritisch zetten zij de discussie met onze opdrachtgevers op scherp. Hill+Knowlton Strategies heeft jarenlange ervaring in het adviseren van bedrijven in complexe situaties, onder meer op het gebied van strategie, stakeholdermanagement en geloofwaardige communicatie.

Internationaal netwerk en WPP

Hill+Knowlton Strategies is al meer dan 50 jaar gevestigd in Nederland. We zijn onderdeel van een groot internationaal netwerk bestaande uit meer dan 80 kantoren in ruim 40 landen. Daarnaast maakt Hill+Knowlton Strategies onderdeel uit van WPP: het grootste marketing- en communicatiebedrijf ter wereld. Sinds 2019 zijn wij onder één dak gevestigd in Amsteldok te Amsterdam.

WPP campus

De WPP campus in het gerenoveerde Amsteldok brengt 15 WPP-bureaus samen op één locatie, waardoor klanten gemakkelijker toegang krijgen tot al het talent en de expertise van WPP. Door gebruik te maken van elkaars deskundigheid, versterken de verschillende WPP-bureaus elkaar waar mogelijk om zo het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen.