Epic Agility

Agile en Scrum Training, Advies en Coaching om de werkende wereld elke dag een beetje beter te maken.

Het team van Epic Agility levert de beste Team Coaches om jouw werkwijze te helpen versnellen en verbeteren. Het is onze visie dat jij de beste resultaten haalt als iedereen met passie en vrijheid werkt. Daarom brengen we jouw team, afdeling of organisatie: van goed naar beter, van Business Agility naar Epic Agility.

Als het gaat over Agility, Agile of Scrum, hoor je vaak de wens om de Business en IT bij elkaar te brengen. Dit is natuurlijk een essentieel onderdeel, maar Business Agility is zoveel meer! Business Agility betekent een zelforganiserende manier van werken waar teams volledig op de klantreis georiënteerd zijn, producten ontwikkelen en verbeteren op basis van stakeholder en gebruikers feedback en feitelijk ‘hun eigen boontjes doppen’ door continu te verbeteren.

Dit doen wij door de Agile transformatie vanaf het begin te borgen bij onze klanten. We helpen bedrijven met het opstarten van Agile teams aan het begin van de transformatie, maar ook verderop in het traject met leiderschapsontwikkeling en Agile volwassenheid.

Naast coaching verzorgen wij gecertificeerde trainingen voor Scrum Masters, Product Owners en Agile leiders voor zowel individuele deelnemers als voor teams en organisaties.

Het is jouw werkwijze, wij helpen versnellen!

Epic Agility | Nieuws