Buitenhuis Advies

Bij Buitenhuis Advies werken wij aan de zorg van de toekomst. Onze verrassende benadering integreert zorgtechnologie en ICT naadloos in het zorgproces. Ons team bestaat uit 12 toegewijde adviseurs die samenwerken binnen een hechte en platte organisatie. We richten ons op impactvolle projecten die echte verandering brengen in het hart van de zorgsector. Onze adviseurs werken van maandag tot donderdag veelal op locatie bij de klant en op vrijdag komen we samen op kantoor voor (persoonlijke) trainingen, sparsessies en om gezamenlijk de week af te sluiten op het Plein in Den Haag.

Expertise gebieden

Wij bieden expertise in digitalisering, zorginnovatie, communicatiestrategieën en de begeleiding van nieuwbouwtrajecten, waarbij we ook de implementatie van onze aanbevelingen realiseren.

Nieuwbouw
Het bouwen van een nieuw ziekenhuis biedt kansen voor optimale inzet van technologie, maar het realiseren hiervan is complex en vereist een lange termijnvisie. Tijdens deze periode moeten alle stakeholders, zowel intern als extern, effectief samenwerken terwijl technologie snel verandert. Onze ervaring stelt ons in staat om opdrachtgevers door het hele traject te begeleiden en significant technologische vooruitgang te bewerkstelligen.

Communicatie en alarmering
In de zorg is feilloze communicatie tussen professionals en met patiënten cruciaal. Moderne hard- en software bieden mogelijkheden voor efficiëntere communicatie, die geïntegreerd wordt met zorgsystemen. Samen met de opdrachtgever stellen we een visie op die we samen met de technici en de zorgprofessionals realiseren.

Innovaties aan het werk
De zorgsector staat voor de uitdaging om te vernieuwen om toekomstige problemen aan te pakken, met veel ideeën en potentieel voor digitale transformatie beschikbaar. Het probleem zit echter vaak in het effectief implementeren en verankeren van deze innovaties binnen de organisatie. Onze adviseurs zijn ervaren in de do's en don'ts rondom digitale transformatie en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Hoe gaan we te werk?

Door ons tijdens projecten in te leven in de organisatie, begrijpen we de dagelijkse uitdagingen op de werkvloer en creëren we op maat gemaakte oplossingen. Dit resulteert in duurzame vernieuwing, afgestemd op de behoeften van zorgprofessionals – van de technisch onderlegde ICT’er tot de hands-on verpleegkundige. We vermijden lange rapporten en kiezen ervoor onze resultaten persoonlijk te presenteren aan alle stakeholders in het ziekenhuis, inclusief een plan voor toekomstige stappen.

Solliciteren en kennismaken


Wie zoeken wij?
Wil jij je inzetten om de zorg te verbeteren en te vernieuwen? Wil je daarbij een denker én een doener zijn? Dan is Buitenhuis Advies wellicht een mooie match voor je ambities. Wij zijn doorlopend op zoek naar zowel senior als junior consultants, maar ook stagiairs. Meer weten? Neem contact op met job@buitenhuisadvies.nl en kom langs voor een koffietje op ons kantoor.

Buitenhuis Advies | Nieuws