Buitenhuis Advies

Buitenhuis Advies is een adviesbureau voor ziekenhuis en medisch specialist. Dagelijks werken de adviseurs van Buitenhuis Advies om met een verrassende aanpak relevante vernieuwingen te brengen voor iedere professional in de zorg.

De adviseurs van Buitenhuis Advies hebben een verrassende aanpak door hun vermogen om processen te versnellen waarbij zij focus houden op het leveren van de juiste input op het juiste moment en de juiste plek. De vernieuwing die zij brengen is relevant door hun kennis van de markt, het vormen van een partnerschap met de klant en hun passie voor oplossingen met impact. Zij werken voor iedere professional in de zorg omdat binnen het domein gezondheidszorg iedere professional ertoe doet.

Vernieuwing ICT-infrastructuur

Bij ziekenhuizen is het primaire zorgproces in grote mate, en steeds meer, afhankelijk van optimale ICT-voorzieningen. Bij de planvorming van nieuwbouw, verbouw of vervanging is daarom het leggen van een goed ICT-fundament essentieel. Buitenhuis Advies begeleidt ziekenhuizen hierin en kan tevens programmamanagement of projectleiding uitvoeren voor deze projecten.

Verbeteren medisch proces

Door optimale inzet van ICT kan uw medisch proces enorm verbeteren, bijvoorbeeld op verpleegafdelingen en de OK, bij poliklinieken en laboratoria. Buitenhuis Advies heeft zowel ruime kennis van zorgprocessen als van ICT en is daardoor de belangrijke schakel tussen de gebruiker en de ICT-afdeling -leverancier.

Buitenhuis Advies | Nieuws