Bluace

Bluace biedt totaaloplossingen om al uw bedrijfsprocessen te administreren en te optimaliseren. We zijn uiterst bekend met de service en installatiebranche en zakelijke dienstverleners. Met inmiddels totaal meer dan 200 jaar ervaring en uitgebreide kennis bekijken we graag hoe onze oplossing u kan helpen om op een efficiënte wijze uw werkprocessen uit te voeren. Daarnaast vinden we het van belang dat u zelf de regie houdt over de software, zodat u zelf beslissingen kan maken om in te spelen op de altijd veranderende markt. 

Onze software is gebaseerd op een van de meest betrouwbare platformen van dit moment: Microsoft Dynamics 365, een cloud-oplossing die ervoor zorgt dat u altijd van het systeem gebruik kan maken, op kantoor, thuis en onderweg.

De werkwijze die we bij Bluace hanteren is doelgericht. We geven een eerlijk advies en draaien er niet graag omheen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over hoe onze oplossing u kan helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Bluace | Nieuws