BiiC

Onze droom is om hoogwaardig organisatieadvies inspirerend, begrijpelijk en bereikbaar te maken voor ieder bedrijf ter wereld.

Waarom doen wij wat we doen?

De mensen bij BiiC© hebben de innerlijke passie om organisaties beter te laten presteren en deze kennis bereikbaar te maken voor iedere organisatie. Wij hebben ervaren dat er in elke organisatie heel veel onbenutte kennis en potentieel zit. Innoveren en professionaliseren begint volgens ons heel eenvoudig bij het stellen van slimme vragen.

Is daar behoefte aan?

Geen dokter plaatst gips zonder een foto van het bot te hebben genomen en geen auto wordt nog gerepareerd zonder de motor uit te lezen. Logisch toch? Echter, het merendeel van ondernemers past deze logica niet toe en laat hiermee kansen liggen om hun onderneming sterker te maken. De Business MRI© is de nieuwe consultancy-oplossing die slimme bedrijfsdiagnostiek mogelijk en bereikbaar maakt voor iedere consultant en iedere onderneming.

Hoe helpen wij dan?

Wij hebben de Business MRI© ontwikkeld, een unieke integrale bedrijfskundige diagnosetool. Het biedt u de nieuwe mogelijkheid om voorafgaand aan uw advies snel en effectief te zien wat er speelt, waar het speelt en waarom het speelt. De MRI verhoogt de kwaliteit, het draagvlak en succes van veranderingen en is toepasbaar voor ieder bedrijf.

Onmisbaar voor uw adviespraktijk

Integraal advies geven kan een uitdaging zijn wanneer u niet over de juiste tools beschikt om een onderneming in zijn geheel in beeld te brengen. Welke kansen zouden er voor uw adviespraktijk ontstaan wanneer u deze mogelijkheid wel tot uw beschikking heeft?

  • Snel en efficiënt integraal inzicht verkrijgen
  • Kwalitatief beter advies kunnen geven
  • Nieuwe acquisitiekansen (ook binnen uw bestaande portefeuille)
  • Additionele omzet en marge
  • Verhoging terugkerende omzet

Kennismaken?

U bent van harte welkom!
Neem contact met ons op voor een demo of een brainstorm-koffie.

BiiC B.V.
Nieuwland Parc 78
3351 LJ Papendrecht
Nederland

T: 085-3013168
E: info@biic.nl
W: www.biic.nl