Trainee Project ManagementConsultant

Bedrijf
Locatie
Barneveld
Opleidingsniveau
HBO/WO
Vakgebieden

Ben jij nog niet zo lang geleden afgestudeerd en wil je je verder ontwikkelen in de wereld van project, portfolio en PMO? Groei met ons mee en ontwikkel je loopbaan zoals jij dat wilt met het Promista Traineeship!

Organisatie

Promista is een kleinschalige, groeiende organisatie die bij verandervraagstukken van organisaties adviseert en begeleidt. Hierbij hebben we de focus op klanten in de overheid en het (beroeps-)onderwijs.

Dat begeleiden en adviseren doen we door middel van een totaalaanpak: van het in kaart brengen van het vraagstuk tot advies en uitvoering. Onze collega’s zijn inzetbaar als consultant, PMO’er, projectmanager, Product Owner of Scrum Master. Daarnaast zorgen we voor inzicht en overzicht door het opzetten en implementeren van projectmanagement software en het maken van heldere dashboards en rapportages.

Functie

Als trainee PMO maak je kennis met verschillende aspecten van project-, programma- en portfoliomanagement. Je doorloopt een traject van 1,5 jaar waarin je 2 á 3 opdrachten uitvoert bij onze opdrachtgevers. zo kun je proeven aan verschillende plekken en posities binnen projectorganisaties.

Wij staan voor het principe ‘learning by doing’ en ‘doing by learning’. Je start direct bij een van onze opdrachtgevers waarbij je intensief begeleid wordt door onze ervaren consultants en projectspecialisten. Daarnaast volg je diverse vakgerichte trainingen op het gebied van methodieken en vaardigheden zoals PRINCE2®, IPMA, P3O®, Agile en het software platform Fortes Change Cloud. Wij investeren veel in opleidingen en trainingen via onze partners De Project Academie en Phaos. Op deze manier brengen we kennis in beweging en groei jij met onze mensen mee. Vanuit Promista geloven we sterk in coaching. Je volgt een persoonlijk ontwikkeltraject onder begeleiding van een coach zodat jij het maximale uit je ontwikkeling haalt.

Functie-eisen

Ben jij er klaar voor om jouw ambities om te zetten in werkelijkheid? Houd je van afwisseling, krijg je er een kick van om mensen verder te helpen en ga je een uitdaging zeker niet uit de weg? Dan maken we graag kennis met jou!

Verder vinden we het volgende nog wel even belangrijk:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in bedrijfskunde of bedrijfsinformatica.
 • Je hebt maximaal drie jaar werkervaring.
 • Je hebt interesse in informatievoorziening (Excel en verschillende systemen).
 • Je hebt aantoonbaar affiniteit met projectmatig werken (op je stage of opdrachten).
 • Je zit vol ambitie en wilt jezelf ontwikkelen.
 • Je bent authentiek en werkt integer.

Aanbod

Natuurlijk krijg je er ook wat voor terug. Je komt te werken in een ambitieuze, gezellige en innovatieve organisatie waar jij het maximale uit je ontwikkeling gaat halen. We werken minimaal één dag per week vanuit ons eigen kantoor in Barneveld, zodat je iedereen ook snel leert kennen. Dat past bij onze cultuur: kleinschalig, hart voor de klant en voor elkaar, en gericht op de toekomst.

Daarnaast ontvang je ook nog eens:

 • Een mooi salaris en onkostenvergoeding
 • Een werkomgeving waarin samenwerking en groei centraal staan
 • Vijftien gezellige collega’s met hart voor de klant en voor elkaar
 • De vrijheid om zelf je carrière en je groei verder vorm te geven
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken (uiteraard in overleg met je opdrachtgever)
 • Training, coaching en sparringsessies om je te helpen jouw persoonlijke ontwikkeling vorm te geven

Inlichtingen

Meer weten over deze functie? Dan kun je contact opnemen met René Bosschers, telefonisch op 06 42 12 47 15 of via e-mail.

Sollicitatie

Herken jij je in dit profiel en sta je te trappelen om jouw loopbaan een flinke boost te geven? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Stuur je sollicitatie, voorzien van CV en motivatie naar vacatures@promista.nl en kom een keer kennismaken!

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Promista

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships