Young Improven Consultant

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO/WO
Vakgebieden

Werk je minder dan twee jaar als professional? Of ben je (bijna) afgestudeerd in een richting als Bedrijfseconomie, Business Administration, Bedrijfskundige Informatica, Bedrijfskunde of Business IT? Dan is Young Improven misschien wel de beste stap in jouw carrière.

Voor jou

Young Improven is het unieke programma van onze snel groeiende consultancy firma speciaal voor iemand zoals jij. Ben je op zoek naar een inspirerende job waar men je talent herkent? Waar men je energie, nieuwsgierigheid en je uitstekende sociale skills op waarde weet te schatten? Waar je kunt doen waar je goed in bent en snel kunt groeien in wisselende rollen? Dan is Young Improven je kans.

Finance, IT en Risk

Young Improven biedt jonge talenten de mogelijkheid om professionele kansen te pakken en hun carrière een kickstart te geven. Speciaal voor Young Improven hebben we een intensief trainingsprogramma ontwikkeld dat een combinatie is van vak- en vaardigheidstrainingen, cursussen en het werken in projecten. Je wordt uiteraard uitstekend begeleid door de ervaren consultants van Improven, jouw leidinggevende en door een coach.

Diversiteit

Bij Improven weten we hoe belangrijk diversiteit is voor het succes van teams en voor de effectiviteit van een workforce. We staan open voor professionals met talent. Ambitieuze werkers die beschikken over de door ons gewenste essentiële kennis, vaardigheden en persoonlijke eigenschappen, ongeacht sekse of culturele achtergrond.

Knallen

We winden er geen doekjes om: tijdens het programma van Young Improven werk je hard en fulltime. Het is knallen. Maar we bieden je ook een veilige omgeving waarin je kunt leren en jezelf ontwikkelen. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid - daardoor groei je razendsnel.

Boeiende projecten

We zetten je in op boeiende projecten bij belangrijke klanten. De projecten richten zich op het optimaliseren van processen, informatievoorziening en onderliggende datastromen vanuit het perspectief van Finance, IT en Risk. Je acteert in diverse rollen, van business analyst tot junior project manager en van proces adviseur tot finance specialist. Ook werk je met collega’s aan interne initiatieven, bijvoorbeeld op het vlak van IT of MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

Bij Young Improven heb je ook een persoonlijke coach met wie je intensief kunt sparren en overleggen. Daarnaast krijgen alle Young Improvers een vast contract. Na twee jaar stroom je door als consultant in een van onze vakdisciplines.

Young Improven - Roadmap

Bekijk ook het Young Improven Programma.

Wat vragen we

  • Je bent enthousiast, creatief en een teamspeler.
  • Je bent analytisch, flexibel, ondernemend en ‘zelf-startend’.
  • Je bent recent afgestudeerd HBO of WO met een achtergrond in Bedrijfseconomie, Business Administration, Bedrijfskundige Informatica, Bedrijfskunde of Business IT.
  • Je hebt maximaal twee jaar werkervaring, inclusief stage-opdrachten.
  • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal.

Meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Guido Anninga (06-53608578) of Mignon Weg (06-26956990). Meld je aan door het schrijven van een motivatie. Stuur deze samen met jouw cv naar recruitment@improven.nl. Je kunt deze documenten ook uploaden via het sollicitatieformulier. We nemen graag contact met je op.

Traineeship informatie

Bedrijf: Improven

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!