Business Consultant Traineeship

ITDS Business Consultants

Traineeship informatie

Bedrijf: ITDS Business Consultants

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Geef je carrière een kickstart bij ITDS

Ben je slim, gedreven, sociaal, analytisch sterk en ambitieus? En wil je laten zien wat je in huis hebt? Wij geven je de ruimte, als Business Consultant Trainee bij ITDS Business Consultants.

In een betaald traineeship van 8 maanden krijg je alle bagage die je als succesvolle Business Consultant nodig hebt.

Het traineeship bestaat uit:

 • Een masterclass van zes weken
  In workshops en trainingen ontwikkel je jouw consultancy vaardigheden en kennis over pensioenen en projectmatig werken, bedrijfsprocessen en management. In teamverband werk je aan uitdagende cases. Dit onderdeel sluit je af met een examen.
 • Een stage van zes weken
  Met getalenteerde collega’s werk je aan een stageopdracht op het snijvlak van technologie en Business Consultancy, voor een aansprekende bank of verzekeraar.
 • Een Young Professional Program
  In dit programma breng je alle opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk door te werken aan een uitdagend bedrijfsmatig vraagstuk bij één van onze opdrachtgevers. In dit project krijg je direct verantwoordelijkheid en kun je laten zien wat je kunt!

Je bent vanaf dag één onderdeel van ITDS:

 • Je krijgt een contract voor een dienstverband van acht maanden. Als de masterclass en stage jou en ITDS goed bevallen ga je verder als Associate Business Consultant. Op naar de volgende stap in je carrière.
 • Met intensieve coaching en persoonlijke begeleiding helpen we je om het maximale uit jezelf te halen en je talent te ontwikkelen.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn goed. Vanaf de start van je traineeship staat er een leaseauto met tankpas voor je klaar. We hebben een duidelijke visie en een sterk team. We geloven dat talent moet bloeien en geven je daarom sneller verantwoordelijkheid dan welke consultancy-collega dan ook.

Ben jij klaar voor ITDS?

Op dit moment zijn er ruim 175 ITDS’ers werkzaam in de financiële dienstverlening. Consultants op het gebied van Risk- en Change-Management, Data, Digital en Migraties. De consultants zorgen voor praktische en baanbrekende veranderingen bij verzekeraars, banken en pensioenfondsen. We zoeken allerlei talent. Natuurlijk, we werken keihard. Maar met plezier, altijd. Elke vrijdag borrelen we op ons kantoor in Amsterdam het weekend in. We leren van elkaar, vieren successen en checken tijdens onze jaarlijkse skitrip echt wel even wie er als eerste beneden is. Want winnen willen we allemaal.

Ga jij de uitdaging aan?

We maken graag kennis met starters en Young Professionals (tot twee jaar werkervaring) met een HBO/WO opleiding.

Ons Business Consultancy Traineeship start twee keer per jaar. Het volgende traineeship start eind december.

Assessment Day: Vrijdag 26 oktober 2018
Start traineeship: Maandag 3 december 2018 

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: ITDS Business Consultants

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships