Business Consultant Traineeship

Deze traineeship is niet meer vacant

Zes weken intensieve training en dan al aan de slag als Business Consultant bij één van de grote financiële dienstverleners? Onder begeleiding het maximale uit jouw talent halen? En dit allemaal in een betaald traineeship van acht maanden? Tijdens het Business Consultancy Traineeship bij ITDS kan dit allemaal. Iets voor jou? Wij leren je graag kennen!  

Het Business Consultancy Traineeship

Even alles op een rijtje. Het traineeship bestaat uit:

 • Een masterclass (week 1 t/m 6)
  Via workshops en trainingen word je klaargestoomd om in de praktijk aan de slag te gaan. Denk aan theoretische trainingen op het gebied van digitalisering, SCRUM, data en de financiële sector. Daarnaast ontwikkel jij jouw consultancy skills en werk je in teamverband aan uitdagende cases. In deze periode haal je een aantal belangrijke examens.
 • Een stage (week 7 t/m 12)
  De volgende 6 weken werk je met getalenteerde collega’s aan een stageopdracht op het snijvlak van business en technologie voor een aansprekende bank of verzekeraar.
 • Het Young Professional Program (week 12 tot einde traineeship)
  Gefeliciteerd! Je maakt promotie van Trainee naar Associate Business Consultant. Tijdens het Young Professional Program werk je aan een uitdagend vraagstuk bij één van onze opdrachtgevers waar je direct veel verantwoordelijkheid krijgt. Daarnaast blijf je je ontwikkelen door verschillende trainingen en de begeleiding van jouw manager.

Wil je weten hoe jouw voorgangers het BCT hebben ervaren? Lees dan vooral deze of deze blog eens. 

Dit breng jij mee als Business Consultant Trainee

 • Een hbo of wo diploma;
 • 0 – 2 jaar werkervaring;
 • Interesse in technologie en de financiële sector;
 • Een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Een flinke dosis ambitie en leergierigheid.

Dit kun je van ons verwachten

Naast een vast salaris bieden we jou: 

 • Een contract voor een dienstverband van 8 maanden. Bevalt dit van beide kanten? Dan wordt dit contract uiteraard verlengd;
 • Een leaseauto met tankpas, zodat jij zonder problemen naar onze klant rijdt;
 • Vanaf dag één intensieve coaching en begeleiding door een manager, waardoor jij het maximale uit jezelf kunt halen en je verder kunt ontwikkelen;
 • Leuke (sportieve) bedrijfsuitjes, zoals een skitrip, maandborrel en de Dam tot Damloop;
 • Een mooie thuisbasis in Amsterdam, een laptop van de zaak, de mogelijkheid om mobiele kosten te declareren, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling;
 • En tot slot iedere vrijdag een borrel om met elkaar het weekend in te luiden!

Dit zijn wij

ITDS Business Consultants is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Onze consultants combineren actuele kennis van de banken-, verzekerings- en pensioenwereld met een praktische visie op technologie, wetgeving en digital marketing. Wij geloven in de kracht en waarde van financiële dienstverleners. En zien kansen te over. Dit doen we met 150 collega’s in Nederland en 90 in Polen.

Sinds december 2018 vormen wij een zelfstandig onderdeel van Redmore Group, evenals Talent&Pro, Triple A – Risk Finance en Profource met in totaal 1300 hoogopgeleide medewerkers.

We leren je graag kennen!

Ons volgende traineeship start op 11 mei 2020. Solliciteren kan via onderstaande knop of door je cv te mailen naar traineeship@itds.nl. Met vragen over het traineeship kun je contact opnemen met Margo via 020- 226 01 10.

Het Business Consultancy Traineeship start twee keer per jaar. Ben jij nog niet beschikbaar in mei? Je kunt alvast meedoen met de selectieprocedure voor het traineeship dat start in november 2020. Nog even op reis of afstuderen, maar nu al zeker van een baan. Klinkt goed toch? Wij horen graag van je!

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: ITDS Business Consultants

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships