Traineeship business consultant

Bedrijf
MLC
Locatie
Leusden
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Deze traineeship is niet meer vacant

Ben je net afgestudeerd, of studeer je binnenkort af en kan je niet wachten om een vliegende start te maken met jouw carrière? Ben jij de topper die nog lang niet is uitgeleerd? In september 2019 starten wij weer een traineeship.

Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op. De hoeveelheid data neemt toe, toepassingen worden slimmer en computers sneller. De interactie met klanten verandert en ook de eisen die klanten stellen aan bedrijfsprocessen. Deze snel veranderende wereld heeft een grote impact op de processen in organisaties. Tijdens het traineeship word je klaargestoomd om als business consultant organisaties in deze wereld te ondersteunen op het gebied van klantbeleving, performance vraagstukken, proces management, data en nieuwe innovatieve uitdagingen.

Wie zijn wij?

MLC is hét adviesbureau op het gebied van Customer Excellence. Wij inspireren organisaties tot passie voor de klant. Onze mensen zorgen voor een optimale klantreis door het vertalen van de stem van de klant naar het continu verbeteren van de processen in de organisatie. Resultaat: loyale, enthousiaste klanten en medewerkers!

Wie ben jij?

Je bent analytisch sterk, kan een situatie snel inschatten en toont initiatief en doorzettingsvermogen. Je hebt een technische of cijfermatige academische studie afgerond (denk aan Wis- of Natuurkunde, Econometrie, Informatica, Bedrijfskunde, Economie of Bestuurskunde). Je hebt de ambitie om consultant te worden voor verschillende opdrachtgevers op het gebied van o.a. Customer Excellence, Business Process Management, Lean, Process Mining, operationele data vertalen naar processen, Six Sigma en Continu Verbeteren. Je wil graag ontdekken waar jouw talenten liggen en een quickstart geven aan jouw carrière. Je brengt ook persoonlijkheid mee: je kan je vinden in onze kernwaarde Sociaal Ondernemen waarin we samen, authentiek, innovatief en resultaat gedreven aan het werk zijn.

Wat bieden wij je?

Een succesvolle start van je carrière! Dit doen we met een traineeship waarin we je een grondige basis geven op het gebied van BPM, Lean, Agile, Customer Experience, Data Science, Business Process Improvement en natuurlijk ook adviesvaardigheden. Gedurende 6 maanden werk je intensief aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling d.m.v. trainingen en kennissessies van MLC. Je volgt bijvoorbeeld trainingen gericht op consultancy vaardigheden en business process improvement die je de bagage geven om onze klanten goed te adviseren. Je krijgt direct uitdagende opdrachten bij onze klanten waarbij je natuurlijk een goede begeleiding krijgt van je eigen coach.

Je komt terecht in een hecht team waar we voor elkaar klaarstaan. We delen kennis en plannen ook regelmatig sociale activiteiten. We werken hard maar plezier is net zo belangrijk.

Doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden spreken voor zich.

Ben jij de uitblinker die we zoeken? Vertel jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irene Hehenkamp, Office Manager MLC (035 548 6565). Jouw motivatie met cv zien we graag tegemoet via e-mail: werkenbij@m-lc.nl.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: MLC

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships