Traineeship business consultant

MLC

Traineeship informatie

Bedrijf: MLC

Locatie: Leusden

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Ben je net afgestudeerd en kan je niet wachten om een vliegende start te maken met jouw carrière? Beschik jij over de absolute wil om hiervan een succes te maken? Lees dan vooral verder!

Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op. De hoeveelheid data neemt toe, toepassingen worden slimmer en computers sneller. De interactie met klanten verandert en ook de eisen die klanten stellen aan bedrijfsprocessen. Deze snel veranderende wereld heeft een grote impact op de processen in organisaties. Tijdens het traineeship wordt je klaar gestoomd om als business consultant organisaties in deze wereld te ondersteunen op het gebied van klantbeleving, performance vraagstukken en nieuwe innovatieve uitdagingen.

Wie zijn wij?

MLC is hét adviesbureau op het gebied van Customer Excellence. Wij inspireren organisaties tot passie voor de klant. Iedere medewerker binnen de organisatie krijgt zicht op zijn of haar bijdrage aan het creëren van loyale en enthousiaste klanten. Onze mensen zorgen voor een optimale klantreis door het vertalen van de stem van de klant naar het continu verbeteren van de processen in de organisatie. Resultaat: loyale, enthousiaste klanten en medewerkers!

Al 30 jaar hebben we een sterke eigen cultuur die gekenmerkt kan worden als “sociaal ondernemend”. Typerend voor ons enthousiaste team: samen, authentiek, innovatief en resultaat gedreven. We zijn trots dat we werken voor toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland.

Wie ben jij?

Je bent een net afgestudeerde WO-er met de ambitie om consultant te worden voor verschillende opdrachtgevers op het gebied van o.a. Customer Excellence, Business Process Management, Lean, Process Mining, Six Sigma en Continu Verbeteren. Je wil graag ontdekken waar jouw talenten liggen en een quickstart geven aan jouw carrière. Je bent de beste en gaat voor het succes van onze opdrachtgevers!

Herken jij je in deze kenmerken:

 • Net afgestudeerd op WO-niveau met een bedrijfskundige of bedrijfseconometrie
  achtergrond.
 • Affiniteit met ICT, processen en data.
 • Interesse in het consultancy-vak.
 • Ambitieus en de drive om jezelf continu te blijven ontwikkelen.
 • Resultaatgericht, analytisch en communicatief sterk.
 • Toont lef en doorzettingsvermogen.
 • Bereid om aan internationale projecten te werken.

Wat bieden wij je?

 • Een traineeship van 6 maanden die jou de juiste begeleiding biedt naar jouw werkende toekomst. Je zal in dit half jaar intensief aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling werken. Hierin krijg je de vrijheid om de keuzes te maken die bij jou passen en ontdekken waar jouw talent het beste tot zijn recht komt.
 • Een platform voor groei en bloei: je krijgt volop de kans om jouw skills te ontwikkelen d.m.v. trainingen en kennissessies van MLC maar ook bij onze MLC Academy. Je volgt bijvoorbeeld trainingen gericht op consultancy vaardigheden en business process improvement die je de bagage geven om onze klanten goed te adviseren. Je krijgt hierbij een goede begeleid door een trainee coach op de projecten en opdrachten bij onze klanten.
 • Een stimulerende werkomgeving met uitdagende opdrachten en veel nevenactiviteiten. Bij MLC kom je terecht in een hecht en enthousiast team consultants, die altijd voor elkaar klaarstaan. Regelmatig komen we als team bij elkaar voor bureaubijeenkomsten, themasessies en andere sociale activiteiten.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen ons buro.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vertel jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Dit is jouw kans om een vliegende start te maken in het consultancy-vak en daarin het hoogst haalbare te bereiken. Het betreft een fulltime functie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een stimulerende werkomgeving met veel uitdagende opdrachten en nevenactiviteiten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anneke Jansen, Office Manager MLC (035 548 6565). Jouw sollicitatie met CV zien we graag tegemoet via e-mail: werkenbij@m-lc.nl
www.m-lc.nl

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: MLC

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships