Traineeship Business Analist

Dit traineeship is niet meer vacant.

Tijdens het traineeship Business Analist draag jij er persoonlijk aan bij dat automotive bedrijven klaar zijn voor de toekomst. Jij wordt de schakel binnen een team, vertaalt de wensen van de business naar de IT, werkt uitvoerend mee en pakt waar nodig de regie om te laten zien dat jij snel als volwaardig Business Analist aan de slag kunt! 

WIJ: 

 • Uitstekend startsalaris met een aantrekkelijke bonusregeling
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren.
 • Direct een vast contract én 24 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling! 

In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen de automotive!

DE UITDAGING: 

Het beste Automotive Onboarding programma van Nederland doorlopen? 

Solliciteer nu en start met de MSR Onboarding bijvoorbeeld op 6 of 13 maart 2023.

Het Business Analist traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren in de automotive.
 • Een compleet opleidingstraject met vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke opleidingen.

Het profiel van een Business Analist:

Start je met het traineeship Business Analist dan stomen wij jou klaar voor dé baan van de toekomst: Business Analist! Een Business Analist is iemand met vakinhoudelijke kennis die een zakelijke behoefte vertaalt zodat ICT ontwikkelaars slimme oplossingen kunnen leveren. Jij creëert duidelijkheid in wat collega’s nodig hebben om hun werk uit te voeren, en weet te bepalen wat nodig is om dat gedaan te krijgen.  

In het eerste jaar ga jij de basis leggen binnen de automotive om genoeg kennis op te doen van automotive producten en de werkprocessen. In het eerste jaar sluit jij ook direct aan bij operationele programma’s voor opdrachtgevers op het gebied van marktbewerking en sales en bij projecten om processen bij opdrachtgevers te versnellen. In het tweede jaar zal je naast de operationele invulling op deze gebieden ook mede verantwoordelijkheid dragen voor de verdere uitbouw van deze programma’s onder meer op het snijvlak van business en ICT. Hierna ben jij klaar voor een functie als bijvoorbeeld Project Management Ondersteuner of Business Analist om onder andere de doorvertaling te maken van de analyses en verbeteringen door te voeren. 

Groeien door opleiding, ervaring en coaching:

Jou klaarstomen voor die rol doen we uiteraard wel met een goed plan. Op projectbasis ga jij meteen aan de slag voor importeursorganisaties binnen de automotive en grote dealerholdings. Hiernaast zal je waardevolle business en IT opleidingen volgen die jou gaan helpen om een brug te slaan tussen de business en IT. Om tot de rol van Business Analist te komen word je tijdens het gehele traineeship gecoacht door een People Manager, waarmee je samen jouw professionele en persoonlijke doelen bepaalt 

JIJ:

 • (Bijna) HBO/WO afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt
 • 36 of 40 uur beschikbaar   
 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Nauwkeurig met een sterk analytisch vermogen en communicatief vaardig 
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • Reisbereid naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken. 

SOLLICITEREN:

Solliciteer je bij MSR Consulting Group, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op een manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter: L. Sinjou via 035-6943313 of mail naar recruitment@msr.nl.

MSR Consulting Group - Werken voor merken

HOE VERLOOPT HET SOLLICITATIEPROCES?

Solliciteer via de website
Binnen 2 werkdagen nemen we telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

Kom op gesprek
We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze medewerkers. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Voelt goed? Dan gaan we tijdens een tweede gesprek de diepte in. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij MSR Consulting Group.

Zet je handtekening
Zijn we beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Werken bij MSR Consulting Group

Traineeship informatie

Bedrijf: MSR Consulting Group

Locatie: Naarden

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren
Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!