Tele2

Adres - en contactgegevens van Tele2. Neem contact op met Tele2 via telefoon of email.
Tele2 - Contact | Consultancy.nl

Tele2 | Contact

Tele2 - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van Tele2: een overzicht van Tele2 nieuws, interviews, werken bij, contactgegevens en overige informatie op Consultancy.nl.
Tele2 | Consultancy.nl

Tele2

Communicatieoplossingen aan meer dan 24 miljoen gebruikers
Tele2 Nederland BV is een ambitieus communicatiepartner met hoofdkantoor in Diemen. 
Opgericht in Zweden, door Captain of Industry Jan Stenbeck, verwierven we naam als uitdager van de gevestigde orde. Nadat we het staatsmonopolie op de telefoonmarkt in Zweden hadden opengebroken, zijn we ons op nieuwe liberaliserende markten in Europa gaan richten, zoals Nederland. Inmiddels zitten we in 11 landen en leveren we communicatieoplossingen aan meer 
dan 24 miljoen gebruikers.

Aanbieder van consumenten & zakelijke diensten
In 1997 startte Tele2 als prijsvechter op de Nederlandse telefoniemarkt. We volgden daarbij de strategie om bij het betreden van een nieuwe markt eerst een klantenbestand op te bouwen. In Nederland zijn we groot geworden door via het netwerk van KPN goedkoper vast bellen aan te bieden. In 2001 zijn we gestart met het aanbieden van mobiel bellen en in 2003 werd ook internet gelanceerd. Inmiddels maakt één op de vijf huishoudens gebruik van één van onze diensten.

In 2005 heeft Tele2 het partner Versatel overgenomen en investeerde daarmee in een eigen netwerk. Bovendien was Versatel gespecialiseerd in het aanbieden van zakelijke diensten. Door deze bundeling van krachten zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de grootste communicatieaanbieders. Wij bieden consumenten, de zakelijke en de wholesale markt een compleet pakket aan diensten. Wij leveren telefonie, internet, data, mobiel en interactieve televisie via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. 

Tele2 anno 2009
Tele2 heeft de afgelopen 10 jaar een duidelijke ontwikkeling doorgemaakt, maar is in al die tijd trouw gebleven aan haar kernwaarden: flexibiliteit, openheid en kostenbewust zijn. Deze waarden nemen een centrale plaats in onze partnersvoering en maken dat wij direct kunnen anticiperen op ontwikkelingen in de markt. Tele2 is flexibel en binnen het partner heerst een open cultuur waardoor wij snel kunnen schakelen in het voordeel van de klant. We streven ernaar om altijd de beste prijs te bieden en om dit te realiseren hebben we een enthousiast en ambitieus team van meer dan 700 mensen in dienst. 

Werken bij Tele2 
Tele2 is een echte uitdager van de gevestigde orde en dat zie je terug in onze scherpe aanbiedingen en gebruiksvriendelijke producten. Je werkt in een professionele omgeving met veel energie waarin klantprocessen van A – Z te volgen zijn. Bij Tele2 krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om zelf initiatieven te tonen. Hierdoor bepaal jij dan ook zelf hoe snel je kunt doorgroeien binnen onze organisatie. 

Bedrijfsinformatie van Tele2: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van Tele2 op Consultancy.nl.
Tele2 - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

Tele2 | Bedrijfsinformatie

Tele2 Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal medewerkers
:
Omzet
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Tele2 op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Tele2 - Social Media | Consultancy.nl

Tele2 | Social Media

Werken bij Tele2: Kom meer te weten over een carrière bij Tele2 en ontdek hoe het is om voor Tele2 te werken.
Tele2 - Werken bij | Consultancy.nl

Tele2 | Werken bij

Tele2 - Werken bij | Consultancy.nl

Tele2 |