SENSE Recruitment

Adres- en contactgegevens van SENSE Recruitment. Neem contact op met SENSE Recruitment via telefoon of email.
SENSE Recruitment - Contact | Consultancy.nl

SENSE Recruitment | Contact

Adresgegevens:
Backershagen 99
1082 GT Amsterdam

Contactgegevens:
Telefoon: 020 220 29 00 
E-mail: info@sense-recruitment.nl

SENSE Recruitment - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van SENSE Recruitment: een overzicht van SENSE Recruitment nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
SENSE Recruitment | Consultancy.nl

SENSE Recruitment

Als nichespeler in Consulting en Business Technology hebben wij een scherp en volledig beeld van de huidige ontwikkelingen in de markt, evenals het aanbod en diversiteit in bedrijven. Zowel bij grote consultancy firma’s als medium sized nichespelers en interne projectorganisaties bij multinationals.

Binnen Consulting zijn wij gespecialiseerd in functies op het gebied van Business Process Management, Operational Excellence, Change Management, Lean en Six Sigma, Agile.

Business Technology en IT blijven in het consulting domein regeren. Met continue ontwikkelingen in Digital, Data Analytics, Big Data, Process Mining, de inrichting van IT-omgevingen, Cloud computing, Internet of Things en Security, bieden wij jou een scherp en volledig beeld van de carrière kansen in de markt. 

Bevlogen in ons vak, zijn wij gedreven om jou echt te leren kennen. Nieuwsgierig naar je drijfveren en passie, kijken wij samen in welke werkomgeving dit optimaal tot uiting komt. Wij streven naar een match waarin we op zowel ervarings- en vakinhoudelijke skills als je persoonlijke competenties perfecte aansluiting vinden.

Wij staan altijd open voor interessante ontmoetingen. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Neem dan direct contact met ons op om verder te praten! Op tel.nr 020 229 29 00 of via email info@sense-recruitment.nl.

Bedrijfsinformatie van SENSE Recruitment: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van SENSE Recruitment.
SENSE Recruitment - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

SENSE Recruitment | Bedrijfsinformatie

SENSE Recruitment Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Een overzicht van de social media accounts van SENSE Recruitment op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
SENSE Recruitment - Social Media | Consultancy.nl

SENSE Recruitment | Social Media

SENSE Recruitment Nederland

Werken bij SENSE Recruitment: Kom meer te weten over een carrière bij SENSE Recruitment en ontdek hoe het is om voor SENSE Recruitment te werken.
SENSE Recruitment - Werken bij | Consultancy.nl

SENSE Recruitment | Werken bij

SENSE Recruitment - Werken bij | Consultancy.nl