's Heeren Loo Zorggroep

Adres - en contactgegevens van 's Heeren Loo Zorggroep. Neem contact op met 's Heeren Loo Zorggroep via telefoon of email.
's Heeren Loo Zorggroep - Contact | Consultancy.nl

's Heeren Loo Zorggroep | Contact

's Heeren Loo Zorggroep - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van 's Heeren Loo Zorggroep: een overzicht van 's Heeren Loo Zorggroep nieuws, interviews, werken bij, contactgegevens en overige informatie op Consultancy.nl.
's Heeren Loo Zorggroep | Consultancy.nl

's Heeren Loo Zorggroep

De afdeling Functioneel Beheer is een jonge afdeling met circa 20 fte en vormt samen met ICT, Financiële administratie, Personeel Services en Facilitair het Shared Service Center (SSC). In het SSC vinden alle ondersteunende werkzaamheden plaats voor de regio's van 's Heeren Loo Zorggroep. Functioneel Beheer is volop bezig de dienstverlening verder te verbeteren, dit betekent dat je komt te werken binnen een afdeling die volop in ontwikkeling is. We zijn bezig om ons te positioneren en maken de komende periode steeds meer professionaliteitslagen. Hierbij komt nadrukkelijk de focus te liggen op servicegerichtheid richting onze interne klanten. Daarnaast zijn we als afdeling nauw betrokken bij grote projecten en nieuwe, integrale ontwikkelingen. Je werkt op een toplocatie in Amersfoort, op 5 minuten vanaf het Centraal Station. Je werkt in een vernieuwd kantoor, waarbij de werkplekken open, modern en licht zijn. Zowel de managers als medewerkers zijn heel toegankelijk; de deur staat open en je bent welkom met ideeën of suggesties.

‘s Heeren Loo Zorggroep zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken en aan activiteiten deelnemen. Midden in de samenleving of juist in een beschermde omgeving, op 800 locaties verspreid door het hele land. We begeleiden, ondersteunen en behandelen kinderen, jongeren en volwassenen met lichte én ernstige beperkingen. We kijken daarbij naar de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze medewerkers: we bieden je boeiend werk en alle kans om te groeien in de richting die jou ligt.

Bedrijfsinformatie van 's Heeren Loo Zorggroep: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van 's Heeren Loo Zorggroep op Consultancy.nl.
's Heeren Loo Zorggroep - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

's Heeren Loo Zorggroep | Bedrijfsinformatie

's Heeren Loo Zorggroep Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal medewerkers
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van 's Heeren Loo Zorggroep op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
's Heeren Loo Zorggroep - Social Media | Consultancy.nl

's Heeren Loo Zorggroep | Social Media

Werken bij 's Heeren Loo Zorggroep: Kom meer te weten over een carrière bij 's Heeren Loo Zorggroep en ontdek hoe het is om voor 's Heeren Loo Zorggroep te werken.
's Heeren Loo Zorggroep - Werken bij | Consultancy.nl

's Heeren Loo Zorggroep | Werken bij

's Heeren Loo Zorggroep - Werken bij | Consultancy.nl

's Heeren Loo Zorggroep |