Quint Academy

Quint Wellington Redwood is - naast onafhankelijk IT managementadviesbureau - één van de grootste IT opleiders ter wereld. Ieder jaar kiezen 25.000 professionals voor de opleidingen en certificeringen van Quint Wellington Redwood.

Deze trainingen en certificeringen vinden wereldwijd plaats in 79 landen en worden gegeven door internationale trainers uit de twintig landen waar Quint vestigingen heeft.

Quint heeft een uitgebreid portfolio standaardtrainingen om organisaties te ondersteunen bij het aangaan van nieuwe uitdagingen. De inhoud van het portfolio loopt uiteen van organisatorische aspecten van IT operations, service optimalisering, regie en sourcing tot en met het verwerven van competenties. Een aantal van deze programma's heeft een examen dat leidt tot officiële certificering volgens wereldwijd erkende standaarden.

Behalve deze standaardprogramma's bieden wij maatwerkprogramma's. Deze maatwerktrainingen stellen onze cliënten in staat om specifieke doelen te stellen waarop de training zal worden toegespitst.