ProSpex

Bedrijfsprofiel van ProSpex: een overzicht van ProSpex nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
ProSpex - Grip-op-uw-acquisitie | Consultancy.nl

ProSpex | Grip-op-uw-acquisitie

Grip-op-uw-acquisitie: wat doen snel groeiende consultancy bedrijven slimmer?’ 

Er is momenteel gelukkig weer economische groei in Nederland en ook de consultancy branche profiteert hiervan. Wellicht merkt u dit ook binnen uw eigen organisatie. Nu blijkt dat de snelst groeiende consultancy organisaties in Nederland ruim tijd en geld investeren in business development, waaronder in marketing en leadgeneratie.

Waar liggen uw kansen voor groei?

ProSpex is namelijk, in samenwerking met Consultancy.nl, met een grootschalig benchmarkonderzoek gestart onder Consultancy Bureaus in Nederland. Met dit onderzoek kunt u de effectiviteit van uw eigen acquisitie inspanningen vergelijken met die van andere consultancy bedrijven. Waar laat u kansen liggen?

Stoppen met pushmarketing en profiteren van de vele mogelijkheden die nieuwe marketing technologie biedt, maakt de rolverdeling en interne samenwerking op acquisitie anders. Hoe gaan uw vakgenoten daarmee om? En waar ligt de ideale marketing- en verkoopmix? 

Grip op acquisitie in de consultancy

Na afloop ontvangt u het benchmarkrapport

Als dank voor uw deelname ontvangt u direct na afronding een terugkoppeling van uw antwoorden in de vorm van een persoonlijk benchmark met andere vakgenoten. En na afronding van de onderzoeksperiode overhandigen wij u een waardevol en gedegen onderzoeksrapport. De inzichten die deze benchmark oplevert, kunt u direct gebruiken binnen uw organisatie.

Doe mee aan de benchmark Grip-op-uw Acquisitie

 

 

ProSpex - Grip-op-uw-acquisitie | Consultancy.nl
Adres- en contactgegevens van ProSpex. Neem contact op met ProSpex via telefoon of email.
ProSpex - Contact | Consultancy.nl

ProSpex | Contact

Adresgegevens:
Travelport Gebouw
Radarweg 545
1043 NZ Amsterdam

Contactpersoon Consultancy Branche
Roy Beek
E-mail: roy@prospex.nl
Telefoon: +31(6)-50 61 20 58

ProSpex - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van ProSpex: een overzicht van ProSpex nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
ProSpex | Consultancy.nl

ProSpex

Visie 

Verkoop is het resultaat van een relatie
ProSpex is creatief specialist in B2B-leadgeneratie. Wij geloven dat verkoop het resultaat is van een relatie. Voldoende vertrouwen tot het besluit zaken te gaan doen ontstaat na gemiddeld 7 tot 9 relevante contactmomenten. De traditionele koud-bellencampagnes werken daarom niet meer.

Wij ontwikkelen inventieve campagnestrategieën waarbij stapsgewijs kennis wordt gedeeld met de doelgroep. Het communiceren van relevante informatie, op het juiste moment en aan de juiste doelgroep brengt je van koud contact naar een warme relatie.   

Opgericht in 2007, bouwen wij met 75 collega’s structureel aan de relaties voor onder andere Leaseplan, International Card Services, NS, Microsoft, Essent en vele MKB bedrijven. 

Onze werkwijze 

Blauwdruk van een succesvolle leadgeneratie campagne
Veel van onze relaties zijn op zoek naar alternatieven voor ‘Cold Calling’ campagnes.  De afgelopen jaren hebben we dan ook vele soorten leadgeneratie campagnes getest. Hierbij zetten we vaak een combinatie in van marktonderzoek, contentmarketing, e-mailmarketing, telemarketing, social media en marketing automation. Belangrijkste doel wat we hierbij voor ogen hebben is u pas aan tafel te zetten op het moment dat de prospect al is opgewarmd zodat de kans op deals toeneemt. Daarnaast genereren we een waardevolle stroom kwalitatieve leads gebaseerd op het delen van kennis.

Contactpersoon Consultancy Branche

Roy Beek
E-mail: roy@prospex.nl
Telefoon: +31(6)-50 61 20 58

Bedrijfsinformatie van ProSpex: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van ProSpex.
ProSpex - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

ProSpex | Bedrijfsinformatie

ProSpex Nederland

Opgericht
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
CEO / Managing Partner
:
Een overzicht van de social media accounts van ProSpex op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
ProSpex - Social Media | Consultancy.nl

ProSpex | Social Media

ProSpex Nederland

Werken bij ProSpex: Kom meer te weten over een carrière bij ProSpex en ontdek hoe het is om voor ProSpex te werken.
ProSpex - Werken bij | Consultancy.nl

ProSpex | Werken bij

2017 was een bijzonder succesvol jaar voor ProSpex met heel veel dynamiek, nieuwe opdrachten en nieuwe mensen. We groeien uit ons jasje en daarom gaat ons kantoor verdubbelen. Gelukkig hoeven we niet te verhuizen. De ruimte van onze buurman komt voor ons beschikbaar. Voor 2018 verwachten we flinke groei.  En daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s vooral voor onze nieuwe Content Hub. Heb je affiniteit met Digital Marketing, Graphic Design of Telemarketing, kijk dan snel bij onze vacatures en solliciteer. Daarnaast hebben we doorlopend ruimte voor ambitieuze stagiaires die ervaring opwillen doen in de wereld van online, contentmarketing en sales in de B2B. 

Bekijk de vacatures bij ProSpex

ProSpex - Werken bij | Consultancy.nl

ProSpex |