GGN

GGN

Incassospecialisten én gerechtsdeurwaarders: GGN heeft ze allebei in eigen huis. Een unieke combinatie waardoor we een brede, toonaangevende organisatie op het gebied van creditmanagement zijn.

Landelijk actief
GGN heeft 28 incasso- en gerechtsdeurwaarder-vestigingen verspreid over heel Nederland. In de loop der jaren hebben we een waardevol netwerk opgebouwd waarin gedegen kennis van de lokale markten en de regionale wet- en regelgeving centraal staan.
Het hoofdkantoor van GGN is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Hier zijn het bestuur en een aantal ondersteunende stafdiensten gehuisvest, tezamen met de landelijk werkende onderdelen als GGN Academy, GGN Detachering en GGN Internationaal. Ook de large accounts op het gebied van minnelijke incasso worden in 's-Hertogenbosch bediend.

Deskundige medewerkers
In totaal telt onze organisatie ruim 1500 medewerkers, onder wie meer dan 140 (kandidaat-) gerechtsdeurwaarders, 500 incassospecialisten en 55 juristen. Daarnaast beschikt GGN over een uitgebreid netwerk van incassopartners in én buiten Europa