DennMark

DennMark HR Consultancy is een adviesbureau op het gebied van talent management en werving & selectie Onze diensten zijn van toegevoegde waarde indien:

U advies vraagt over medewerkers met ambities die mogelijk niet in lijn liggen met hun capaciteiten;

partnersprestaties verbetert kunnen worden door uw lijnmanagers effectiever talent aan te kunnen laten sturen;

Uw partner tijdelijk capaciteit wilt organiseren voor werving en selectie trajecten op senioren en management niveau.

Wat we bereiken:

DennMark streeft naar duurzame groei van partnersprestaties door een duurzaam klimaat van arbeid te ontwikkelen dat de beste talenten in hun vak aantrekt en behoudt. Wij brengen talent en organisatie in hun kracht !

Wat we leveren:

* DennScan, een diagnose van het arbeidsklimaat;
* Talent Analyses, een diagnose van de talenten van uw medewerkers;
* Werving & Selectie, om de beste managers en professionals aan te trekken.

Werknemer wordt Klant.

Dit betekent dat de relatie tussen partner en medewerker aangeboord, onderhouden en ontwikkelt moet worden om de gewenste doelstellingen te realiseren. De opbouw van psychologisch kapitaal betaald zich uit indien de psychische energie op de juiste manier wordt aangewend richting uw medewerkers. Dàt is onze passie, ons vak !

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Dennis Bakker. Wij bespreken met veel plezier wat DennMark HR Consultancy voor uw organisatie kan betekenen.

Strategisch partner ATMOSPHERE BV:

Sinds 2013 werken wij samen met Atmosphere BV aan de verduurzaming van (beursgenoteerde) ondernemingen. Voor het gebied Human Resources werken wij aan de standaard van een duurzaam personeelsbeleid van ondernemingen welke hun bestaansrecht ontlenen aan het leveren van toegevoegde waarde aan elke stakeholder.