BinckBank

BinckBank is een bank met een IT hart. Alles gebeurt bij ons online. Met onze merken Alex en Binck, zijn wij marktleider op het gebied van online brokerage in Nederland. Maar ook internationaal zijn wij actief. Zo hebben wij vestigingen in België, Frankrijk, Italië en Spanje.

BinckBank biedt zowel starters als professionals uitdagende mogelijkheden. Wij hebben een IT afdeling met verschillende disciplines. Maar we hebben ook een multidisciplinaire Marketing afdeling, een Sales & Relatiemanagement afdeling en een afdeling Client Relations. Op de afdeling Operations gebeurt alles op het gebied van effectenadministratie. Met daarnaast Product Management als belangrijke pijler binnen BinckBank hebben we ook verschillende stafafdelingen: Human Resources, Facilities, Internal Audit, Risk, Compliance, Legal, Finance & Control, Treasury & Brokerage en Corporate Communication.

Wil je graag alles leren over beleggen, of wil je juist werken binnen een geavanceerd IT bedrijf? Beide is mogelijk bij BinckBank. Van compliance en risk, tot development en testing, wij bieden mogelijkheden voor studenten, starters en professionals.