Banketbakkerij Wouter de Graaf

Toen eigenaar Wouter de Graaf in 1990 Banketbakkerij Wouter de Graaf oprichtte, wist hij nog niet dat ruim 25 jaar later het bedrijf dé autoriteit zou zijn op het gebied van vers banket. Dit maakt het niet gemakkelijk, want van een autoriteit mag wat worden verwacht: dus ook van jou!

Wij creëren samen continu de beste zoete en hartige snackbeleving. Hierin zijn we de grootste speler op de Nederlandse markt, maar onze ambitie is om ook nog groter in Europa te worden. Dit doen wij door samen professioneel, gefocust en gepassioneerd te werken. Met meer dan 250 medewerkers vanuit 3 locaties (het hoofdkantoor en productielocaties in Bunschoten-Spakenburg en Hoogeveen) in Nederland en met kantoren en medewerkers in Duitsland en Spanje zijn we deze weg al ingeslagen. 

Alleen gelijkgestemden vragen wij om deze reis met ons te maken. De screening door recruitment gebeurt dan ook uitvoerig, maar als je ons kunt overtuigen van jouw toegevoegde waarde, dan kun je rekenen op een baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te bruisen en ontwikkelen.

Het zijn de mensen bij Banketbakkerij Wouter de Graaf die het verschil maken!