Tien nieuwe Partners benoemd bij ConQuaestor

13 december 2007 ConQuaestor

Bij ConQuaestor, financiële dienstverlener met circa 600 professionals worden per 1 januari 2008 zeven Partners en drie Associate Partners benoemd:

Partners:

Arthur de Oude RC (35) is partner bij Management Consulting en binnen de sectoren binnen de sectoren Utilities, Telecom, Media & Entertainment bezig met vraagstukken over financiële procesverbetering, Shared Service Centers en Outsourcing.

Arthur Wendel (43) is partner bij Process Consulting en binnen de sectoren Handel, Industrie & Dienstverlening verantwoordelijk voor Business Process Management..

Sander van Meurs (37) is partner bij Process Consulting en binnen de sector Financial Services verantwoordelijk voor Business Process Management.

Hans de Graaf (44) is partner bij Finance Professionals en binnen de sectoren Handel, Industrie & Dienstverlening verantwoordelijk voor optimalisatie van de financiële functies.

Drs.Hans Verdellen (38) is partner bij Management Consulting en binnen de sector Public verantwoordelijk voor gemeenten, provincies en waterschappen gespecialiseerd in besturings- en samenwerkingsvraagstukken en op het gebied van efficiency & doelmatigheid inclusief rekenkameronderzoeken. Hans is docent aan Business Universiteit Nyenrode.

Drs. Léon Koolen RA (39) is partner bij Finance Professionals en is binnen de sector Public eindverantwoordelijk voor de dienstverlening aan wooncorporaties en gespecialiseerd in thema's als financiële prognoses, rendementsberekeningen en procesoptimalisaties.

Mark Telgenkamp (42) is partner bij Process Consulting en binnen de sector Public verantwoordelijk voor de Rijksoverheid met inrichting en implementatie van processen en financiële administraties.

Associate Partners:

Drs.ir. Aart Schutten (42) is associate partner bij Management Consulting en binnen de sector Financial Services medeverantwoordelijk voor regelgeving en risiko management.

Drs. Alfred van Geijn, ACMA MBA (41) is associate partner bij Management Consulting en binnen de sectoren Handel, Industrie & Dienstverlening heeft hij als aandachtsgebied het verbeteren van management informatie en systemen.

Drs. Arno Smit RC (38) is associate partner bij Finance Professionals en binnen de sectoren Utilities, Telecom, Media & Entertainment medeverantwoordelijk voor de financiële dienstverlening bij energiebedrijven.

Nieuws

Meer nieuws over