Winnaars Accenture Innovation Awards Financial Services

04 november 2010 Consultancy.nl

InShared is de winnaar van de Accenture Innovation Awards Financial Services. Tijdens de uitreiking in Pakhuis Willem de Zwijger in Amsterdam kreeg InShared oprichter Felix Tenniglo de befaamde ‘blauwe tulp’ ook twee cheques ter waarde van €15.000 in advertentiewaarde. Yunoo won de publieksprijs.

Innovation Awards in Financial Services
De Innovation Awards van het adviesbureau werden dit jaar voor de eerste keer toegekend aan de meest innovatieve producten, diensten of concepten uit de financiële sector.

Juryprijs de Blauwe Tulp
Op basis van innovativiteit, succes en potentie werd InShared door een vakjury tot de winnaar uitgeroepen. InShared is een internetverzekeraar die overwinsten gegarandeerd terugbetaalt aan klanten die geen schade hebben geclaimd. Door diensten online aan te bieden, wordt de kostenstructuur laag gehouden en stelt de organisatie dat ze tot de goedkoopste verzekeraars in de markt behoren. Het doel van de organisatie is door optimale inzet van IT en ondersteunende netwerkorganisatie te streven naar hoge consumententevredenheid.

Publieksprijs
De publieksprijs voor het concept dat de meeste stemmen ontving via de website ging naar Yunoo. Patrick van der Tuin, CEO, ontving hiervoor free consultancy bij Avanade.

Yunoo is een social personal finance applicatie voor beheer van persoonlijke financiën. De dienst geeft inzicht in uitgaven en inkomsten, door ze automatisch te categoriseren en dit alles over verschillende banken en rekeningen heen mogelijk te maken en presenteert dit op een visueel aantrekkelijke wijze. Op deze manier weet de gebruiker op elk moment precies wat zijn of haar huidige financiële situatie is.

Nieuws