VP&P: Vriesema chairman van OTC Derivatives congres

24 november 2011 Consultancy.nl

Bauke Vriesema, adviseur bij Voogt Pijl & Partners, zal als Chariman optreden tijdens het OTC Derivatives Operations in Fund Management congres dat op 1 en 2 november 2011 in Canary Wharf (Londen) plaatsvindt. Het congres wordt georganiseerd voor vertegenwoordigers van een breed spectrum aan 'buy-side' instellingen uit geheel Europa om kennis en ervaringen uit te wisselen over de ontwikkelingen op het gebied van het verwerken en beheren van OTC derivaten transacties.

Gedurende de tweede dag van de conferentie zal Bauke Vriesema zijn visie op de inrichting van het collateral en margin management in de veranderende markt. Tevens zal hij, als dagvoorzitter, de presentaties en discussies tussen de aanwezige experts faciliteren.

Bauke Vriesema - Voogt Pijl Partners

Aanwezig in 2010
Vorig jaar was Vriesema ook aanwezig tijdens het event - hij presenteerde zijn visie gepresenteerd op de ontwikkeling van collateral management bij vermogensbeheerders (buy side firms).

Over het OTC Derivatives Operations in Fund Management congres
Naar verwachting zal de op stapel staande nieuwe wetgeving (zoals: Dodd-Frank, EMIR, MiFID2 en CRD IV) aanleiding geven tot vele aanpassingen aan processen, systemen en de inrichting van asset managers op dit gebied. Een goede aanleiding voor velen om inspiratie op te doen in de verhalen van experts en ervaringsdeskundigen. Op de site van het congres wordt het programma nader toegelicht.

Nieuws

Meer nieuws over