VODW zoekt marketing en communicatie professionals

18 mei 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

VODW, adviesbureau op het gebied van marketing, communicatie en branding, is op zoek naar (interim) marketing en communicatie professionals. Het adviesbureau organiseert in juni en juli twee bijeenkomsten om kennis te maken met geïnteresseerde marketing en communicatie professionals.

VODW zoekt interim marketeer
VODW biedt je de mogelijkheid om als Interim Marketing Professional in vaste dienst kennis te maken met verschillende organisaties en branches. Je krijgt te maken met uiteenlopende marketingvraagstukken in verschillende situaties. Hierdoor verbreed je je beïnvloedingsrepertoire waardoor je snel impact leert maken. Dit alles binnen mooie A-merk bedrijven en met VODW als thuisbasis. Zo bouw je verder aan een glanzende marketingcarrière. Wil je hier meer over weten? Kom dan naar één van onze kennismakingsbijeenkomsten:

VODW Kennismakingsbijeenkomst Juni 2011; Dinsdag 21 juni 2011 van 19.00 uur tot 21.00 uur

VODW Kennismakingsbijeenkomst Juli 2011; Vrijdag 1 juli 2011 van 17.00 uur tot 19.00 uur

Speeddating
Tijdens deze bijeenkomsten op ons kantoor in Leusden vertellen we in een informele sfeer wie we zijn en wat de functie inhoudt. In persoonlijke gesprekken met een aantal van onze Interim Marketing Professionals kun je nader kennismaken en al je vragen stellen. We sluiten de bijeenkomst af met een borrel.

Voor wie?
Deze kennismakingsbijeenkomsten zijn bedoeld voor marketing en communicatie professionals met een afgeronde HBO of academische opleiding en ongeveer vijf tot zeven jaar relevante werkervaring, opgedaan bij minimaal twee professionele A-merk bedrijven, binnen consumentenmarkten. Ervaring in een van de volgende branches is een pré: financiële dienstverlening, telecom en energie.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar avanhattem@vodw.com met daarin je naam, je telefoonnummer en de datum van de bijeenkomst die je bij wilt wonen. Voor vragen kun je contact opnemen met Angela van Hattem: (033) 432 6363.