VODW werkt samen met Reputations Communication

04 november 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Marketing en consulting bedrijf VODW Marketing gaat nauw samenwerken met Reputations Corporate Communication. Met deze strategische alliantie speelt VODW in op de toenemende vraag bij haar klanten op het gebied van strategische communicatie en verandercommunicatie.

Reputations is een nieuwe onderneming en vestigt zich in huis bij VODW in Leusden. “Wij merken in de praktijk steeds vaker dat effectieve communicatie een kritische succesfactor is als het gaat om het succesvol implementeren van nieuwe strategieën”, stelt Maton Sonnemans, partner bij VODW. “Daarnaast zien veel van onze opdrachtgevers corporate communicatie en reputatiemanagement als logische uitbreiding op ons dienstenportfolio.”

De alliantie met Reputations Corporate Communication is het resultaat van eerdere succesvolle samenwerking tussen VODW en Jos Frijters, partner en oprichter van Reputations, in zijn functie als directielid marketing & communicatie bij Start People (USG People). Frijters: “Reputations biedt management- en bestuurservaring in complexe organisaties én expertise op het vakgebied corporate communicatie. Die combinatie kom je nog niet veel tegen en sluit nauw aan op de dienstverlening van VODW. Onze ambitie is de komende jaren een topbureau neer te zetten dat grote ondernemingen op strategisch niveau helpt bij communicatievraagstukken.”