VODW Marketing lanceert marketingblog FuturEyes.nl

01 oktober 2007 Consultancy.nl

VODW Marketing, adviesbureau op het gebied van strategie en marketing, heeft een eigen blog gelanceerd: FuturEyes. De blog wordt een 'inspiratieblog' en dat betekent dat de bloggers gaan schrijven over marketing, branding en communicatie topics die in de markt spelen.

In het persbericht zegt VODW Marketing het volgende: 'Deze blog biedt een overzicht van inspirerende commerciële concepten die consultants van VODW Marketing wekelijks aanvullen met nieuwe 'spots' die zij in de markt signaleren. De concepten op de site worden gekoppeld aan consumententrends, branches en marketingthema's. De site is vooral bedoeld als inspiratiebron voor mensen die werken op het gebied van marketing en innovatie.'

VODW hoopt dat het blog positief wordt gewaardeerd en dat het bijdraagt aan het imago van het adviesbureau. De blog verwacht zich te onderscheiden doordat zij zich focust op financiële dienstverlening en de telecomsector. VODW Marketing heeft plannen om in de toekomst het aantal bloggers flink uit te breiden met gastbloggers en om de site ook in het Engels te lanceren.

Nieuws

Meer nieuws over