VODW adviseurs richten adviesbureau MI Company op

28 september 2006 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Marnix Bügel vertrekt samen met Edwin Kooge en Natasha Walk bij VODW Marketing om een eigen adviesbureau op te richten. Het nieuwe bedrijf heet MI Company en zal per 1 oktober starten. MI Company gaat zich richten op strategische transformaties van bedrijven op basis van Marketing Intelligence (MI).

Over de oprichting van MI Company zegt Marnix Bügel “Wij zien grote mogelijkheden om met Marketing Intelligence als basis, ondernemingen te verbeteren en te laten groeien.”

VODW Marketing gaat verder met haar Marketing Intelligence formule en zal zich, zoals al gebeurde verder richten op het uitvoeren van MI-analyses als onderdeel van haar marketing projecten en -programmas. Patrick Ruijs neemt het management van de MI-formule over. Patrick Ruijs, adviseur bij VODW: “Altijd jammer als een partner weggaat, maar in deze opzet zullen we goed blijven samenwerken en zijn we aanvullend in onze dienstverlening”.

VODW Marketing en MI Company zullen nauw samenwerken op programma’s voor klanten. Gezamenlijke accounts zijn in dit verband Achmea, KPN en ING Bank.