VKA verzorgt ICT gastcolleges op Haagse Hogeschool

04 november 2010 Verdonck, Klooster & Associates

In het kader van het 25-jarig jubileum van Verdonck, Klooster & Associates (VKA) verzorgt het management & ICT adviesbureau acht gastcolleges voor studenten aan De Haagse Hogeschool.

Op dinsdag 16 november openen VKA-ers Marc Gill'ard en Erik van Zegveld de eerste van een reeks gastcolleges die strategisch adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA) organiseert voor studenten aan de Academie ICT & Media Zoetermeer van De Haagse Hogeschool. De in totaal acht gastcolleges geven de studenten vanuit de (advies)praktijk een diepgaande kijk op de belangrijkste ICT trends die spelen in de maatschappij.

Giving Back

Als overkoepelend thema voor het jubileumjaar van VKA is gekozen voor het thema ‘Giving back’. VKA is zich -als organisatie werkzaam in de publieke sector- terdege bewust van haar positie in de maatschappij. VKA wil met de acht gastcolleges haar kennis en ervaring inzetten om studenten beter wegwijs te maken in het speelveld van de ICT. Wim Schimmel, directeur van VKA: ‘VKA adviseert al 25 jaar overheden en bedrijfsleven over de mogelijkheden en toepassingen van ICT om bedrijfsprocessen te verbeteren en te versnellen. Deze praktijkkennis willen wij graag met de nieuwe generatie delen om bij te dragen aan een soepeler overgang van de collegebanken naar de eerste baan.’

Over Verdonck, Klooster & Associates

Verdonck, Klooster & Associates is een onafhankelijk adviesbureau dat acteert op het snijvlak van organisatieontwikkeling, procesoptimalisatie en adequate inzet van informatietechnologie. VKA is gevestigd in Zoetermeer en viert dit jaar haar 25-jarig jubileum.

Nieuws

Meer nieuws over