Vier Getronics adviseurs maken overstap naar Finace

23 juli 2002 Consultancy.nl

Finace heeft vier adviseurs overgenomen van ICT dienstverlener Getronics Consulting. De vier consultants gaan werken in de Finace Security Services afdeling, het onderdeel dat zich richt op ICT- en security. Finace is een consulting- en detacheringsbedrijf met circa 275 adviseurs.

Ditmar Brugman (27) is benoemd tot Business Security Manager bij Finace Security Services. Brugman is verantwoordelijk voor de organisatorische aspecten van security audits. Tevens is hij verantwoordelijk voor het advies met betrekking tot de implementatie van organisatorische maatregelen zoals: security management processen, beleidsontwikkeling, bewustwordingworkshops en risico analyse. Daarnaast draagt Brugman de resultaatverantwoordelijkheid van de unit FinAce Security Services. Eerder werkte Brugman als Senior Business Consultant voor Getronics Consulting, als Project Manager voor een Nederlands logistiek IT bedrijf en voor IBM.

Handshake - Finace

Marcel Tremio (34) is benoemd tot Senior Security Consultant. Tremio is verantwoordelijk voor de technische uitvoering van security audits. Tevens is hij  verantwoordelijk voor het advies met betrekking tot configuratie en implementatie van technische maatregelen zoals: authenticatietechnieken, firewalls, ‘high availibility’-oplossingen, intrusion detection systemen, etc. Hij draagt ook de operationele verantwoordelijkheid voor de technische uitvoering van security audits. Eerder werkte Tremio voor het energiebedrijf ENECO.

Eric Kraal (31) en Arjen Slim (25) zijn beiden benoemd tot Security Consultant. Kraal houdt zich bezig met de technische uitvoering van security audits en met advies inzake configuratie en inbedding van technische maatregelen. Kraal was eerder werkzaam als Security Consultant bij Getronics. Slim houdt zich bezig met de uitvoering van organisatorische aspecten van security audits en met advies inzake de inbedding van organisatorische maatregelen. Slim was eerder werkzaam als Business Consultant Security bij Getronics Consulting.

Over Finace
Finace is opgericht in 1998 en ondersteunt haar klanten op het gebied van finance en ICT. Het adviesbureau heeft circa 275 adviseurs in dienst en is gevestigd in Amstelveen.

Nieuws

Meer nieuws over