VKA adviseurs brainstromen met klant in de keuken

10 maart 2011 Verdonck, Klooster & Associates

Maatschappelijk verantwoord leiderschap... in de keuken!

Om de smaak van maatschappelijk verantwoord ondernemen en leiderschap te verfijnen en proeven, zijn medewerkers van adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA) de keuken in gegaan bij The Colour Kitchen.

Niet bij Gordon Ramsay of Herman den Blijker, nee, VKA heeft een kijkje genomen, geadviseerd, meegeholpen, gegeten en genoten in The Colour Kitchen (TCK) in Amsterdam. TCK wil heel graag een vestiging openen in Den Haag en zoekt op allerlei vlak expertise die hen hierbij kan helpen. Zo ook VKA die in een brainstorm sessie TCK van advies heeft voorzien.

Verschillen creëren perspectief

Stichting The Colour Kitchen biedt enthousiastelingen met een horecadroom een opleiding in alle facetten van goed culinair gastheerschap. Een aantal `talenten' krijgen zelfs de mogelijkheid om ondernemer te worden in één van de toekomstige vestigingen van The Colour Kitchen. Juist door de (culturele) verschillen van deze jongeren te koesteren geven we hen een podium in de restaurants van TCK. Zo halen zij het beste in ieder individu naar boven.

In de restaurants kunnen gasten volop genieten van de culinaire en culturele schatten uit alle hoeken van de wereld. Hier brengen zij mensen en culturen met elkaar in contact. Zo vinden in The Colour Kitchen de mooiste ontmoetingen met de diversiteit van de wereld plaats. Iedere dag opnieuw.

Nieuws