UniPartners organiseert Nationale Trainingsdag 2010

24 september 2010 UniPartners

De Nationale Trainingsdag is dit jaar voor de tweede keer georganiseerd, deze keer op 17 september 2010. Het doel van de Nationale Trainingsdag is enerzijds bestuursleden van UniPartners ondersteunen bij de start van hun bestuursjaar door middel van een inhoudelijke training gericht op hun functie en daarbij behorende verantwoordelijkheden. Anderzijds is het een sociaal event en een eerste kennismaking van het netwerk.

Het was een groot succes, mede door de hoge opkomst van vrijwel alle vestigingen in ons netwerk. De volgende trainingen werden gegeven: Penningmeestertraining, Sollicitatietraining, Onderhandelen, Projectmanagement en Acquisitietraining.  Dankzij Kenneth Smith, Qompas, Exact en Horizon Training & Ontwikkeling zijn deze trainingen succesvol verlopen. Als UniPartners Nederland vonden we het erg leuk dat iedereen elkaar een keer ontmoet heeft. Dit maakt tevens de drempel om kennis te delen tussen de vestigingen een stuk lager.

Over UniPartners

UniPartners is een netwerk van academische adviesbureaus. Deze adviesbureaus zijn in tien verschillende universiteitssteden gevestigd. Alle tien voeren zij de naam UniPartners en werken ze volgens hetzelfde concept. UniPartners geeft op non-profit basis advies aan bedrijven en instellingen en wordt volledig door studenten draaiende gehouden. Het overkoepelende orgaan voor de UniPartners vestigingen is UniPartners Nederland.

Nieuws