UniPartners Nederland succesvol geaudit door CDP

25 maart 2010 UniPartners

In het kader van het Confederation Development Program, kortweg CDP, is UniPartners Nederland in het weekend van 23 en 24 januari ge-audit door een lid van het internationale CDP-team. De intentie van het CDP is om meer inzicht te krijgen in de verschillende Confederations binnen het internationale netwerk JADE. Het doel is te leren van elkaar en het internationale netwerk effectiever te maken.

Enkele weken vantevoren moest er een Grid in worden gevuld. Onze auditor was Sven Raak, een collega van de Duitse Confederation BDSU. De onderwerpen waren; Internal Management, External Development, Workforce Focus, Integration of the network en JE-Development. Elk onderdeel werd ondersteund door KPI's om de verschillende Confederations in een later stadium beter te vergelijken. Aan de hand van de vragen in de Grid werd UPN en haar manier van werken uitgebreid besproken.

Tijdens de Spring Meeting in Brussel werden de eerste, voorlopige, resultaten gepresenteerd en daaruit bleek dat UniPartners, met haar meer dan 17 jaar ervaring, een goed ontwikkelde Confederation is. Vooral van de grotere Confederations, Frankrijk en Duitsland, kunnen we als netwerk nog veel leren. Aan de andere kant kunnen de jongere, wat kleinere Confedertions nog een hoop van ons leren. Zo blijft onze rol in het netwerk tweeledig. Het is nu vooral wachten op het persoonlijke rapport, waar de auditor zijn bevindingen presenteert en vergelijkt met andere Confederations. Dit rapport is dan ook specifiek gericht op UniPartners en is openbaar voor alle vestigingen binnen het netwerk. 

Nieuws

Meer nieuws over