UniPartners Experience 2010 blijkt groot succes

21 juni 2010 UniPartners

UniPartners Experience groot succes! Op vrijdag 11 juni 2010 vond het allereerste landelijke evenement van UniPartners plaats, beter bekend als de UniPartners Experience.

Na rond een uur of tien in de ochtend 90 studenten, een zestal bedrijven en de twee trainingsorganisaties te hebben verwelkomd, vond de openingslezing plaats. Ir. Robert Jan van Egmond vertelde iets over het recruitmentbeleid van bedrijven, en in het bijzonder zijn tips over het ‘pimpen’ van je CV zullen velen studenten zijn bijgebleven. Om half 12 begon de eerste ronde trainingen met als thema’s ‘Manage je eerste indruk’ en ‘Manage je eerste gesprek’ en deze verliepen erg goed.

Na de lunch begon de tweede ronde met trainingen waarna er een korte break was om zich even op te frissen voor het hoogtepunt van de dag: de speeddates. Alle 90 studenten hebben met drie verschillende bedrijven 8 minuten om de tafel gezeten. In deze 8 minuten kon de student zich voorstellen en konden de bedrijven erachter komen of deze student iets voor hun organisatie kon betekenen. Elk bedrijf koos uiteindelijk een winnaar uit, die naar hun inziens de beste speed-dater was. Prijzen waren zeer uiteenlopend, van een businesslunch met een directeur naar keus tot een gesigneerd hockeyshirt van het Nederlands Elftal.

UniPartners Nederland kan spreken van een zeer geslaagde dag mede omdat UniPartners door dit evenement landelijk op de kaart is gezet. Vanuit hier wil ik dan ook nogmaals iedereen die de dag mede mogelijk heeft gemaakt bedanken voor zijn of haar inzet, betrokkenheid en aanwezigheid.

Nieuws