UniPartners aanwezig op Int. Manager Weekend

22 december 2010 UniPartners

UniPartners aanwezig op International Manager Weekend

Van vrijdag 17 tot zondag 19 december vond het eerste International Manager weekend plaats in het JADE huis te Brussel. Van bijna elke confederatie was er een afgevaardigde die zijn land heeft vertegenwoordigd. Het weekend bestond uit meerdere discussies/ brainstorms, enkele presentaties, teambuilding opdrachten en in de avonden werd er gefeest.

Het is een goed initiatief geweest om elkaar te zien en de problemen die JADE en de verschillende confederaties hebben te bespreken. Zo is er geïnitieerd om een Excel document te maken met standaard contactgegevens van alle vestigingen en is het de bedoeling JE.net nog eens goed onder de loep te nemen. Daarnaast zijn er contacten gelegd met Frankrijk en Duitsland over mogelijke internationale samenwerking tussen vestigingen. Van UniPartners Tilburg en UniPartners Eindhoven zijn we namelijk op de hoogte dat ze hierin geïnteresseerd zijn.

Over UniPartners

UniPartners is een netwerk van academische adviesbureaus. UniPartners heeft kantoren in tien verschillende universiteitssteden in Nederland en behoort tot een netwerk van meer dan 300 studenten adviesbureaus verdeeld over 15 landen in Europa. 

Nieuws