Twynstra Gudde wil groeien in Facility Management

19 november 2010 Facility Management

Twynstra Gudde verwacht de komende jaren een flinke groei door te maken in Facility Management. De adviesgroep Facility Management heeft in 2010 al een veel beter dan verwacht resultaat gerealiseerd mede door de hoge vraag naar haar diensten. Zo staan onderwerpen als Het Nieuwe Werken, de regie-organisaties, outsourcing, contractmanagement, strategische allianties in de zorg en professionaliseren van de bedrijfsvoering volop in de belangstelling.

Nieuwe FM adviseurs noodzakelijk

Twynstra Gudde verwacht in 2011 een  groei door te maken van minimaal 20%. Om deze groei te kunnen realiseren is  een substantiële groei van het aantal adviseurs noodzakelijk. Corinna van  Diepen: "In de huidige arbeidsmarkt moeten wij hoogwaardig nieuw talent aan ons kunnen binden die ons in staat stellen om onze ambities te kunnen realiseren".

Twynstra Gudde FM actief op het gebied van interim management

Ook heeft Twynstra Gudde de strategische keuze gemaakt om actief te worden op het gebied van interim management in het top segment van de facilitaire markt. Dit segment past goed bij het profiel van Twynstra Gudde en wordt op dit moment in Nederland nog onvoldoende bediend. José Letsch, verantwoordelijk voor interim management in de facilitaire markt: "De combinatie van onze inhoudelijke expertise en de ervaring van onze senior interim managers maakt onze propositie uniek in de markt".

Nieuws

Meer nieuws over