Twyntra directeur Ellen Peper in Raad van Toezicht van Meander

21 februari 2012 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Ellen Peper, Directeur bij Twynstra Gudde, is toegetreden tot de raad van toezicht van Meander Medisch Centrum.

Ze heeft in de afgelopen jaren verschillende toezichthoudende functies bekleed, waaronder haar huidige rol als voorzitter van de raad van toezicht van de Stichting Landschap Erfgoed Utrecht en bij een ander ziekenhuis. Als lid van de raad van toezicht zal ze een bijdrage leveren aan het integrale toezicht op de strategie, het beleid en de gehele ontwikkeling van Meander Medisch Centrum.

Meander Medisch Centrum levert zorg op vijf locaties in Nederland: Amersfoort, Baarn, Soest, Nijkerk en Barneveld. Bij de zorginstelling werken ruim drieduizend professionele medewerkers, tweehonderd medisch specialisten en tientallen vrijwilligers.

Naast haar functie als directeur bij Twynstra Gudde is Ellen Peper ook voorzitter van de ROA.

Over Ellen Peper
Ellen Peper is directeur van Twynstra Gudde en is verantwoordelijk voor de portefeuille commercie. Zij houdt zich onder andere bezig met business development en de profilering van Twynstra Gudde in de adviesmarkt. Peper is sinds 1997 in dienst bij het organisatieadviesbureau. In 2002 werd ze partner en in 2003 managing partner van de adviesgroep Ruimte. Sinds 2007 is ze directeur. In haar adviespraktijk richt zij zich vooral op procesmanagement van complexe ruimtelijke beleids- en ontwikkelingsvraagstukken bij samenwerkende overheden en organisaties.