TG adviseur Rudy Kor lanceert Managen=Gewoon Doen

06 januari 2012 Consultancy.nl

Twynstra Gudde adviseur Rudy Kor heeft het boek 'Managen = Gewoon Doen' uitgebracht. Het boek geeft managers handvatten over hoe ze slim kunnen managen. Managementbenaderingen die de afgelopen jaren in de praktijk succesvol zijn gebleken, worden helder geordend. Zo weet je als manager wat je te doen staat: managen is gewoon doen.

De auteur neemt de acht managementrollen van de Amerikaanse wetenschapper Quinn als uitgangspunt in zijn boek. Rudy Kor: "Dit is het eerste originele Nederlandstalige boek dat deze acht rollen uitgebreid uitwerkt. Ik heb ze zo praktisch vormgegeven dat het uitnodigt het inderdaad gewoon te doen."

Het boek biedt de (beginnende) manager een duidelijk overzicht van zijn taken en de niet-managende lezer krijgt een goede indruk waarover managers zich zoal druk maken. Het is voor hem een handig naslagwerk dat hij kan gebruiken om inspiratie op te doen bij het aanpakken van lastige situaties zoals: hoe krijg ik een project weer op de rails? Of: hoe breng ik een conflict tot een goed einde?

Nieuws