Twynstra adviseur J. van der Kluit wordt MT lid bij D&B

10 mei 2011 Consultancy.nl

Jelle van der Kluit is aangesteld als manager Strategy & Concepts bij D&B The Facility Group. Hij is afkomstig van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde, waar hij Facility Management consultant was. Ook was van der Kluit onderzoeker/medeauteur van het jaarlijkse TG/FMN Facility Management marktonderzoek.

Binnen D&B The Facility Group versterkt Van der Kluit het managementteam. Hij is verantwoordelijk voor het domein strategie, concepten en innovaties. Gezamenlijk met de D&B directie én de (senior) facility managers is hij verantwoordelijk voor het verdergaand professionaliseren van de geboden dienstverlening en de nieuwe ontwikkeling van toekomstige facilitaire concepten en proposities. Van der Kluit: 'Ik heb gekozen voor een nieuwe uitdaging bij D&B, omdat ik geloof in de unieke propositie die D&B verkiest binnen de facilitaire markt. D&B is de enige integrale facilitaire dienstverlener waar facility- en hospitality management zo sterk met elkaar zijn verweven. Ik kijk ernaar uit om gezamenlijk met mijn nieuwe collega's verder te bouwen aan het sterke merk, D&B The Facility Group, in de facilitaire markt.'

Over D&B The Facility Group
D&B The Facility Group is gevestigd in Amsterdam. Als integraal facilitair specialist biedt zij, naast de inzet van facility management en inkopers, o.a. receptie- en beveiligingsdiensten, mailroom- en reprodiensten en handymen services. Binnen de groep zijn inmiddels 225 medewerkers werkzaam in Nederland.

Nieuws

Meer nieuws over