Twynstra Gudde adviseur IPMA B gecertificeerd

14 april 2010 Twynstra Gudde

Marcel Vastwijk, manager bij Twynstra Gudde, is de eerste IPMA (International Project Management Association) Level B gecertificeerd Senior Programmamanager van Nederland. Omdat IPMA Nederland de eerste is in Europa die een aparte certificering voor programmamanager heeft, is Vastwijk daarmee ook de eerste in Europa.

IPMA-certificering is een stelsel waarbinnen projectmanagers zich individueel op basis van hun ervaring en reflectie daarop kunnen laten certificeren. Sinds 2009 bestaat nu ook een systeem voor de certificering van programmamanagers.

Marcel Vastwijk managet grote complexe programma’s in het internationale bedrijfsleven. Hij adviseert ook managers over de uitvoering van grote programma’s.

Zijn centrale thema’s zijn:

  • Het inrichten en managen van programma’s, waardoor de strategische doelstellingen van een (internationale) organisatie(s) bereikbaar worden
  • Het overnemen van de managementattentie van het programma en daarbij verbinding houden met de lijnorganisatie, waardoor het programma de focus krijgt die het verdient.

Nieuws