Deloitte opent een tweede kantoor in Wallonie, Belgie

02 december 2011 Consultancy.nl

Deloitte heeft op 7 oktober 2011 een nieuw kantoor geopend in Luik, België. Rik Vanpeteghem (CEO van Deloitte België) en Laurent Weerts (partner Deloitte Liège) hebben het startsein gegeven voor de feestelijke inhuldiging van het kantoor. Luik is het tweede kantoor van de Big Four dienstverlener in Wallonië, het heeft al een kantoor in Charleroi.

Aanwezigheid van top Waalse economie
Tweehonderd mensen woonden de opening bij; onder hen Waalse ondernemers, captains of industry, vertegenwoordigers van de academische wereld en politici. De 60 medewerkers van Deloitte Liège, die samen de diensten audit, fiscaliteit, beheer en consultancy bemannen, onthaalden de gasten onthalen en gaven hen een rondleiding doorheen het bedrijf, verspreid over twee verdiepingen van een van de buildings van het Office Park van Alleur.

Deloitte Liège wil in de regio werven
Deloitte België heeft eerder dit jaar aangekondigd dat het in 2012 meer dan 300 medewerkers wil werven, waaronder veel studenten. Laurent Weerts, partner van Deloitte Liège, is zeer verheugd over de nabijheid van de heuse kweekvijver die de Universiteit van Luik vormt op rekruteringsgebied: “In 2012 zouden we een twintigtal jonge professionals in dienst willen nemen na afloop van hun studies. Deloitte ondersteunt eveneens HEC-ULg; in samenwerking met Deloitte Luxemburg financiert Deloitte een leerstoel in Portfolio Management and Performance”.

Nieuws