Nieuwe partners voor Buck Consultants International

30 januari 2012 Consultancy.nl

Buck Consultants International heeft per 1 januari 2012 haar Management Team uitgebreid met twee nieuwe managing partners. Peter Colon is benoemd tot managing partner Goederenvervoer en Josefien Glaudemans is benoemd tot managing partner internationale bedrijfs- en huisvesting.

Peter Colon
Peter Colon gaat leiding geven aan de groep experts die overheden, zee- en luchthavens, bedrijven en terminaloperators adviseren over een juiste (goederenvervoer) strategie en de praktische implementatie daarvan. Hij volgt Marcel Michon op, die bij Buck Consultants International als Managing Partner verantwoordelijk wordt voor de werkterreinen Economie, Ruimte en Infrastructuur. Peter Colon heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Over Josefien Glaudemans
Josefien Glaudemans gaat de advisering uitbreiden aan bedrijven met (internationale) bedrijfs-huisvestings-vraagstukken én de strategische ondersteuning van steden en regio's in binnen- en buitenland met betrekking tot hun vestigingsklimaat en promotiestrategie.

Over Buck Consultants International
Buck Consultants International (BCI) is een internationaal adviesbureau op het gebied van economie, ruimte, infrastructuur, vastgoed, locatiekeuzes, goederenvervoer en logistieke ketens. BCI heeft 65 consultants in dienst en vestigingen in Nijmegen (hoofdkantoor), Den Haag, Brussel, Londen, Parijs, Milaan, Madrid en Frankfurt.

Nieuws