Twee nieuwe adviseurs voor adviesbureau Accuracy

20 oktober 2010 Consultancy.nl

Financial advisory adviesbureau Accuracy heeft het Nederlandse team uitgebreid met twee associates: Hugo Kock en Tom Veldkamp. Accuracy is november 2004 opgericht door ex-Arthur Andersen Partners (in Parijs) en is uitgegroeid tot circa 200 adviseurs in 7 landen.

Hugo Kock

Hugo Kock (30) heeft hiervoor gewerkt bij Big Four kantoor Ernst & Young als belastingadviseur in de internationale Tax praktijk. Hugo Kock is expert op het gebied van restructuring en tax accounting.

Tom Veldkamp

Tom Veldkamp (28) komt van Horwath de Zeeuw & de Keizer, waar hij Business Analyst Corporate Finance was. Daarvoor heeft hij een management traineeship Retail Banking doorgelopen bij ING. Tom Veldkamp heeft ervaring opgedaan in het uitvoeren van corporate recovery trajecten, waarderingen voor geschillen, het opstellen van strategische beslissingsmodellen en werkkapitaalanalyses.

Accuray Nederland

De Nederlandse tak van Accuracy is opgericht in 2007. De praktijk heeft momenteel tussen de 12 - 15 adviseurs en is gevestigd in Schiphol WTC. Managing Partner is Leontine Koens-Betz.

Over Accuracy

Accuracy levert financial advisory dienstverlening en richt zich op het gebied van Transaction Support, Recovery en Restructuring, Valuation en Litigation Support.

Nieuws