PA Consulting adviseur Rik Meijering naar Turner

04 augustus 2010 Consultancy.nl

PA Consulting Group adviseur Rik Meijering heeft de overstap gemaakt naar Turner. Bij Turner is hij benoemd tot practice leader HR & Organizational Excellence voor de Rijksoverheid en de grote nationale ondernemingen. Meijering heeft ruime ervaring in de adviesbranche, sinds 1997 werkte hij voor adviesbureaus KPMG Consulting, Atos Consulting en vervolgens PA.

Bij PA Consulting Group werkte Rik als managing consultant aan grote projecten op een breed terrein o.a. outsourcing, bedrijfsvoering, mobiliteit en reorganisaties. Hij is expert op het terrein van HR strategie, verandermanagement en organisatie- en managementontwikkeling. Hij is tevens gastdocent en programmamanager bij Nyenrode.

Over Rik Meijering
Rik heeft bijna 25 jaar ervaring als consultant, programmamanager en (interim) manager in complexe omgevingen zowel bij profit als non-profit organisaties in binnen- en buitenland. Rik startte zijn loopbaan als personeel- en organisatieadviseur in een ziekenhuis. Dat bleek een prima leerschool. In die periode leerde hij de beginselen van het HRM-vak en het organisatie-advieswerk.

Na 5 jaar maakte hij de overstap naar een middelgroot advieskantoor om het externe adviseurschap in een MKB-omgeving te ervaren. Enige jaren later trad hij in dienst bij KPMG Consulting om daar zijn professionele en persoonlijke ontwikkeling verder vorm te geven. Hij heeft daar bijna 10 jaar met veel plezier gewerkt en zich ontwikkeld als mens, als vakman en als manager. Zijn opleiding aan het Sioo op het terrein van verandermanagement en het schrijven van zijn boek “Leren en veranderen, een nieuwe kijk op organisatieontwikkeling” waren belangrijke mijlpalen in die periode.

Over Turner
Turner is er voor strategie implementatie en werkt voor organisaties en mensen die hun prestaties willen verbeteren en hun betekenis willen vergroten. Turner is gevestigd in Leusden en biedt diensten aan op het gebied van organisatieadvies, bestuursadvies en interim management. Bij Turner werken meer dan 50 gedreven consultants met hoofd en hart aan strategie-implementatie vanuit drie formules: Organisatieadvies, Bestuursadvies en Interim management.

Nieuws

Meer nieuws over