Towers Watson lanceert versie 7 van TalentREWARD

02 november 2011 Towers Watson

Towers Watson heeft de nieuwste versie van HR  softwareoplossing Talent|REWARD (v7) uitgebracht. Het programma ondersteunt talentmanagement en beloning doelstellingen van bedrijven. De update is gebaseerd op feedback van meer dan driehonderd klanten en honderden Talent & Reward consultants van Towers Watson die deze tool dagelijks gebruiken.

“Talent|REWARD v7 is een softwareoplossing van topkwaliteit die organisaties in staat stelt talent- en beloningsprogramma’s te optimaliseren en te automatiseren,” zegt André van Hooren, Leader Talent & Rewards bij Towers Watson. “Vanwege de cruciale rol van dergelijke programma’s vertrouwen organisaties voor de realisatie ervan in toenemende mate op technologie. We hebben onze tool doorontwikkeld om ervoor te zorgen dat deze managers en HR-afdelingen de flexibiliteit en het gebruiksgemak biedt die ze nodig hebben.”

“Het is niet alleen een kwestie van technologie,” voegt Van Hooren toe. “Onze oplossing wordt volledig ondersteund door de vooraanstaande consulting en data van Towers Watson op het gebied van talent & rewards. We helpen klanten bij de ontwikkeling van programma’s en het meten van de werkelijke prestaties en het rendement voor het bedrijf.”

De uitbreidingen van deze nieuwste release kun je groeperen rond drie belangrijke thema’s:

  • Gebruiksvriendelijkheid. Gepersonaliseerde dashboards, één klik verwijderd van cruciale functies en ondersteuning van Internet Explorer, Chrome, Safari en Firefox, zodat gebruikers efficiënter kunnen werken met de technologie en processen van hun voorkeur.
  • Investeringsbescherming. Deze nieuwe release omvat nu ook ondersteuning van de beide methoden voor job leveling van Towers Watson: Career Map en Global Grading. Daarmee profiteren klanten optimaal van hun investeringen in deze oplossingen voor wereldwijde job leveling.
  • Snelheid. Alle gebruikers zullen profiteren van drie tot vijf maal hogere reactiesnelheid van de applicatie. Managers, werknemers en HR doen hiermee hun voordeel bij realisatie van de reële waarde van een geïntegreerde oplossing voor talent & rewards.

Nieuws