Adviesbureau VODW Marketing viert 25-jarig jublileum

01 februari 2008 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Vandaag, 1 februari 2008, bestaat marketing adviesbureau VODW Marketing 25 jaar. Het consultancykantoor is in 1983 opgericht door Verdonk, Otten, Dik en Wiegerinck.

Alleen de laatste van de vier oprichters, Herman Wiegerinck, maakt nog onderdeel uit van het adviesbureau. Als eerbetoon kreeg hij vanmorgen het spreekwoordelijke gouden horloge en de eer het vuurwerk af te laten gaan, waardoor het 25-jarig jubileumfeest werd geopend. Daarnaast kregen de 11 huidige partners een erehaag met applaus van alle VODW-ers en een kunstwerk. Vanmiddag, rond 17.00 begint de VODW-discotheek en kunnen de consultants van VODW dansen op de hits van 1983 tot heden.

Over VODW Marketing

VODW Marketing ondersteunt bedrijven op het gebied van strategie, marketing en innovatie. Het adviesbureau bestaat uit twee pijlers: advies en interim. Vanuit advies voert VODW complete projecten uit met een resultaatsafspraak. Vanuit interim levert het adviesbureau hoogwaardige professionals op het gebied van marketing. Sinds de oprichting in 1983 door Ad Verdonk, Rob Otten, Maarten Dik en Herman Wiegerinck is VODW uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende in marketing en strategie gespecialiseerde bureaus van Europa. VODW heeft circa 100 adviseurs in dienst en is gevestigd te Leusden.