Social design adviesbureau Favela Fabric viert jubileum

04 juli 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Favela Fabric, adviesbureau op het gebied van marketing en social media, heeft vorige week (op 2 juli) haar 5-jarig jubileum gevierd. Favela Fabric is met circa 50 medewerkers uitgegroeid tot een van de grootste adviesbureaus in Nederland met een focus op diensten op het gebied van 'social design'.

Favela Fabric is in juli 2006 opgericht door Raul Lansink (ex-Publicis en PPGH), Boudewijn Zeijlmans (ex-Lost Boys en mede-oprichter MediaRepublic), Mike Brantjes (Boston Consulting Group, Boo.com, mede-oprichter Auberon en Embae) en Sander Dullaart, (voorheen Endemol en PCM). Het adviesbureau is gevestigd in Amsterdam.

In het afgelopen jaar is Favela Fabric sterk uitgebreid. In mei maakte het adviesbureau bekend dat zes nieuwe consultants in dienst zijn getreden. En in februari zijn acht nieuwe consultants gestart.

Over Favela Fabric
Favela Fabric helpt bedrijven bij het mobiliseren van hun sociaal kapitaal. Door het faciliteren van grootschalige dialogen met klanten, stakeholders of eigen medewerkers kunnen organisaties hun diensten en producten optimaliseren, en de verbinding met klanten verduurzamen. Recente opdrachtgevers zijn Amsterdam Airport Schiphol, ABN AMRO, ProRail, KLM, Menzis, AEGON, XS4ALL, Eneco, KPN, Gemeente Den Haag en Amsterdam, Alliander, ANWB, Shell en Oxfam Novib.