SeederDeBoer genomineerd voor ICT project van 2010

17 juli 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

De implementatie van CareCTRL, een op SAP gebaseerde ERP-systeem voor ziekenhuizen, bij het Amphia ziekenhuis is een van de vier genomineerden voor de Computable Award voor ICT-project van het jaar 2010. Het project is uitgevoerd door organisatieadviesbureau SeederDeBoer en ICT dienstverlener PinkRoccade HealthcareCare.

In 2009 implementeerde het Amphia Ziekenhuis (Breda en Oosterhout) CareCTRL. Omdat de implementatie eind 2009 binnen een half jaar tijd volledig is afgerond, binnen tijd en budget, is het project genomineerd. SeederDeBoer was verantwoordelijk voor het verandertraject. Het organisatieadviesbureau zorgde onder meer voor nauwe betrokkenheid van een groep hoofdgebruikers. Modules die in gebruik zijn genomen zijn op het gebied van o.a. bedrijfsvoering, webshop, inkoop, goederenlogistiek, personeel en organisatie, financiën en controle, business warehouse, medische technologie en onroerend goed beheer.

De overige genomineerden zijn:
- Beheer ondersteunend en beslissysteem Maeslantkering (Logica)
- Implementatie SAP-systeem bij Ymere (Ctac)
- Koppeling/splitsing ICT-systemen RBS/ABN Amro en Twin-datacentrum Rabobank in Boxtel
  (BAM, ICTroom, Getronics)

De uiteindelijke winnaar wordt bepaald aan de hand van het hoogste aantal stemmen. Bezoekers kunnen tot 23 september 2010 via de website van Computable hun stem uitbrengen.