&samhoud oproep: verbind mensen met elkaar

09 augustus 2010 &samhoud

Verbonden mensen zijn gelukkiger en succesvoller

Ze zijn doelgericht en beter in staat hun doelen te realiseren. Verbinding haalt het beste in mensen naar boven. Wanneer bovendien de juiste mensen zich verbinden met elkaar dan kunnen de grootste dromen worden verwezenlijkt, in het privéleven, in werk en in de maatschappij. Daarom doen we ook een beroep op u!

Verbinding is een keuze die je als mens zelf maakt. Die keuze stimuleren wij (&samhoud) nu door het uitschrijven van een wedstrijd waarbij we van u en uw organisatie oproepen om de volgende vraag te beantwoorden: Wat is het beste idee om mensen te verbinden?

De beste drie ideeën worden beloond met een geldbedrag, respectievelijk €10.000, €5.000 en €2.500. Dat geldbedrag is bestemd om uw winnende idee te helpen uitvoeren. 

Hoe kunt u meedoen? 
Maak een videofilmpje van maximaal 2 minuten, maak foto’s of schrijf een voorstel. Upload filmpje, foto’s of mail een tekstvoorstel via http://blauwebalvanverbinding.samhoud.com. Op deze website leest u bovendien alles over de voorwaarden.

Tijdens de dag van verbinding op 18 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Meer informatie over deze dag kunt u vinden op de website blauwebalvanverbinding.samhoud.com

Nieuws