Roland Berger opent nieuw consultancy kantoor in Azie

02 augustus 2011 Consultancy.nl

Afgelopen week heeft Roland Berger Stategy Consultants laten weten dat er na de opening van drie kantoren in het Midden-Oosten, een nieuw kantoor is geopend in Azië. Het gaat om een kantoor in Kuala Lumpur, Maleisië. Hiermee komt het totaal aantal kantoren van het strategisch adviesbureau wereldwijd op 43 te liggen.

Roland Berger Strategy Consultants is een toonaangevend internationaal adviesbureau gespecialiseerd in vraagstukken die bepalend zijn voor de richting en ontwikkeling van organisaties. “Roland Berger combineert een wereldwijde blik met gevoel voor lokale omstandigheden en adviseert over topmanagementvraagstukken. Het is goed om te zien dat we weer verder aan het uitbreiden zijn. Ook in Maleisië gaan de consultants creatieve en vooruitstrevende strategieën ontwikkelen en zullen zij onze klanten ondersteunen bij de realisatie hiervan," aldus Tijo Collot d’Escury, managing partner van Roland Berger in Nederland en lid van de Global Executive Committee van Roland Berger.

Roland Berger Strategy Consultants
Roland Berger Strategy Consultants is een internationaal strategisch adviesbureau, met ruim 2.000 medewerkers in 43 kantoren, verspreid over 31 landen in de wereld. In Europa behoort de firma tot de top-3 van strategieadviseurs en wereldwijd tot de top-5. Roland Berger werd in 1967 in München opgericht en in 2002 opende zij haar Nederlandse kantoor. Sinds deze oprichting groeide de Nederlandse vestiging naar meer dan 70 medewerkers actief in de Nederlandse markt.

Nieuws